Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox Project by Ridi :)

<< < (47/73) > >>

danc00:
Zbilja se ne sječam, a i nije bitno, to si ti sam trebaš naštelat neovisno kak je meni bilo :icon_thumright:

Jer suter treba biti živčan u leru na najmanje trzaje gasa...onda znaš da je dobro!

Ridi77:
Dada, znam, danas nisam stigo stavit motor gore, jer sam slago prednji kotac i farbo disk :) sad ce to jebeno zgledat, i neke gluposti iso sam si po farbu ovu perlu i pofarbo to i ispalo je odlicno nigdje se nije scjedilo i del poslje bezbojni i sve, to sam delal kraj peci da mi je toplo da se odma susi, nadam se da bum ga sutra upalil, pa bumo ostalo vidjeli

danc00:
Plastike doma sam farbaš?  Zanima me jer i ja razmišljam nekaj farbat a ne usudim se jer ne znam kak bu ispalo bez komore...ostalo imam!

Ridi77:
nene, plastike u komori, a ovo ostalo sve doma, imam profesionalnu spricu i sve pa to super izgleda, imo sam neku spricu kaj sam u pevecu kupil nis nije valjala, nije lijepo bacalo ni nis, s ovim se igram, sprica kak oces onak siroko usko i sve, sutra cu stavit slike kak to zgleda, savrseno mi ispalo, samo nesmes na debeleo jer je zima, i moras biti na toplom inace ce ti se scjedit, ja sam farbo neke gluposti pak vani pod nastrsnicom samo se cedilo jer se nije moglo susit, a danas sam zato kraj pece zakuril sa jebeno i sam tanke slojeve 3 ruke, prvi put ceko sam 5 min drugi 10 i onda kad se posusilo sam jos jedanput, ja sam 3 put jer je perla i nisam imal bijelu podlogu pa sa moro vise ruke da mi lijepo pokrije, inace 2 ruke ti dosta, i onda sam jos bezbojni lijepo na tanko i to to, nije neka fantazija samo mora biti dobro pripremljeno i nesmes zaljevat nek s visokoga da se rasprsi farba

danc00:
Čekaj, kaj farbaš doma, a kaj u komori?  ;D

Mene najviše muči priprema, za farbanje lako, nek mi se ne da šmirglat i kitat....to me ubija. Ali mislim kupit crnu sa perlom i nanovo prešpricat Ninju, zato pitam kak ispadne kad doma sam špricaš...špricu imam relativno dobru, nije iz pevca :) Ali pošto nemam komoru, to bu moralo čekati proljeće/ljeto!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju