Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox Project by Ridi :)
Ridi77:
hehe..znam hvalaa :icon_thumright:
danc00:
E Ridi, moraš mi reći koja ti je to boja, reci o njoj sve kaj znaš, broj ime ma sve, da mogu i ja takvu nać, ak mi nebuš htel reći došel ti bum tam i zguli si bum komad farbe za uzorak :frajer:
Inače, svaka čast :icon_thumright: Aerox je stani pani, ali čekaj da moj dođe iz komore :icon_thumright:
E daj samo nabavi zadnje svjetlo drugo, jer uz taj izgled jebeno svjetlo mu stoji ko šmrkelj na licu.
I obavezno ručke druge, te bi mu još dobro došli bijeli žmigavci. A obavezno si plastificiraj blok u bjelo ovak je upadljiv ali po tome jer izgleda lošije od ostatka skutera...nemoj misliti da mi ovak nije dobro samo velim kaj bi mu još pasalo pošto si rekel da slobodno komentiramo :icon_thumright:
Ridi77:
nezanm tocno sad koja je boja al mogu ti saznati danas sutra..jer ovaj kaj mi farba ce mi rec..da ide drugo svjetlo vidis da ga nema kad dode ovaj tjedan cu ga stavit..da i to bum stavil..i zmigavci su naruceni..nebudem sad blok cijeli plastificiro jer ima pun k posla a bil sam stavil sve semrenige prije 2 mjeseca i sve novo tak da mi se ne isplati druge godine bu to sad samo ide poklopac masine u bijelo i felge u bijelo...a onad cu jos vidjet dalje...danas cu to slozit..a boju ti javim jos :)
danc00:
E to hvala!
Ma za plastificiranje sam ti tak reko, ali reci kaj hoćeš izgledalo bi prejebeno u bjelo. Samo da, ak si sad sve izmjenil i to opet ići mjenjat je ludost a i skupo je opet kupovat sve lagere i semeringe.
Super će izgledat...samo napred i čim više slika :icon_thumright: Idem i ja završit sa slaganjem bloka...već dva dana slažem po par sati ovak podvečer!
Ridi77:
ahaa...javit cu ti onda za ovo..ahaa a evo sad sam zatvrsio sa farbanjem poklopca felgi i federaa tak da sutra bi trebalo bit gotovo i danas sam postavil neonku i gluposti sam jos slago sutra jos slika sad cu nes staviti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju