Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Aerox Project by Ridi :)
danc00:
Ne kuzim zake jednostavno nisi uzel cijeli prijenos od stage6? Ovak ko znal jel bu delalo kak spada sa malossi polutkom. A s6 prijenos komplet ti je čak jeftiniji nek da ideš kupovat pojedinačno.
Ili ak imaš malossi polutku trebal si uzet od malossia variomat oversize, a ne ovak...
Anlaser ide dole to znaš?
Sent from my HTC One X
Ridi77:
zel bum i polutku kad bum imal para, zasad bum tak ostavil, tak ga nepalim na alnaser, to me ne jebe, sam me zanima dal cu moc palit na kurblin? ak stavim onaj ventilvar, nebude smetalo deklo onaj plasticni dio za hladenje?
Ridi77:
ovak, stavljen stage 6 oversize variomat vetilvar, remen, i malossi oversize su polutke, stavio sam rolice 5,8 i vrti mi se na 11 000, a sa variomatom dobio 3,5 haha, stavljen je dellorto 19 ds, novi stage 6 rucni cok, atomiser 262 au, i postelo sam ga, sad se igram s getribom, motor prima gas bolesno, stavljena jos nova stage 6 gas sajla i brzi gas, moro sam zbrusit blokove jer mi remen jebeno diro ivice, tak da je to sredeno i spolirano sve, drugi tjedan ce bit vjerovatno gotov za ovu sezonu, slike uskoro :)
nomad:
lijepo, kolika je krajnja sad?
i na koju foru si uspio ugurat au atomiser u ds verziju kad nije busing isti za an i au?
IvanRox:
ljepo ljepo bome, trebo si odma high end i rijeseno ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju