Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Aerox Project by Ridi :)

<< < (30/73) > >>

MarinM:
ma netreba ni stitit kad izgleda dobro, i sad ce neko napokon iz osobnog iskustva na forumu moc rec sta se dobije sa boost botleom  :headbang:

Ridi77:
Da  :happy6: aha i ja jedva cekam da dode  :toothy10:

Ridi77:
evo mali update..danas sam slozil ovesize polutke od malossi :) nebo i zemlja razlika, blokove sam mal moro sturpijat i kut sam si narifto na polutkama vuce prejebeno motor, od 0 do 95 poleti onda mi polakse ide makar mi opce krajna nije bitna glavno da jebeno vuce..remen mi je dosta kratki 746 a trebo bi oko 770, sad cu ostavit taj jer mi ide super, a kad skupim para uzet cu stage 6 r/T, i da u vezi boost bottle jako sam se iznenadio popravilo mi se na leru kad radi ljepse radi prije mi je malo zaljevo i znal se zagusit sada nista radi ko beba, potrosnja jos nezz jel se smanjila nisam probo al to cu ovih dana, stavil sam 5,5 grama rolice a bile su 5,25 i jos se vrti na 11500 stavit cu jos teze kad se ove mal potrose..Et ja vise nemislim nis slagat Skuter ide izvrsno i prezadovoljan sam :)

nomad:
zar ne bi trebao i vario biti oversize? jer ak stavis duzi remen  na varijatoru dodje do vrha a u polutkama nece past do kraja. :icon_scratch:
Uglavnom drago mi je da si zadovoljan  :icon_thumright:

Ridi77:
da se postelat i na ovom..ma nisam htio uzet motoforce ne djeluje mi po kvaliteti nes i par frendova su mi rekla da nije bog zna da je bgm 5 puta bolji al njega vise nema..pa mi ovo naletjelo za 200 kn ja prezadovoljan  :happy6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju