Općenito > Generalno o skuterima
Koji polovni skuter 49ccm do 9000kn
herc_BJ:
--- Citat: TomTomislav - 05 Prosinac, 2011, 17:10:06 ---Ja ti se nekuzim u skutere al to što znam sam napisao...NE UZIMAJ APRILIU SR DITECH...
Djelovi skupi,rabljeno nit nemaš...
Kažem runner stariji taj,nebuš imo nikakve probleme,i da...Nalazi onaj s cim manje vlasnika,da bar nađeš od prvog i da nije kemijan tj neš mašina prčkana tj kitana..To ne uzimaj,samo original,s najvišim poslom da su blokade poskidane i rezič neki gore !!
--- Kraj citata ---
ok, thnx za inf.
Loris Ri:
Ima 150 tema ovakvih i svaka je ista...
TomTomislav:
Pa nek ova bude 151... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Eto ja kad trazim nešto,bio sam trazio za ditech neš za boga nemoš nač kad ti treba.
Ridi77:
http://www.njuskalo.hr/skuteri-do-50/yamaha-aerox-70-ova-cijena-28.11-oglas-3995181
gle ga jeben je i te novce sigurno vrijediii..da imam novce iso bi po taj makar je meni i moj prejeben all kaj da je u ovaj motor je puno ulozeno
Go-Go RUNNER:
--- Citat: TomTomislav - 05 Prosinac, 2011, 16:34:02 ---Preporučam ti model gilera runner al onaj do 2005 stariji model,ovaj noviji je dosta lošiji sto se tiče maski a i vjerojatno mašina slabija...Maske su im dosta krute i pucaju sam tak,pričam iz osobnog iskustva..A uzmi pure jet što manje troši od sp...I ne za 9000kn nek za dosta manje,da se nač očuvanih svarno...Ja imao prije par godina 2003 pure jet,vozio 20tkm bez ikakve greške,prodao sam ga jer sam trebao novce,dan danas služi vlasnika...A i neznam nikog da se je požalio na taj model runnera...a i fala bogu djelova ima..
--- Kraj citata ---
da 100% je to iz vlastitog iskustva,,, pričaš pi*darije :sad3: I još mu preporučuješ purjeta a sr ditech da ne uzima... nisi normalan stari :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju