Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Speedfight 2 lc powered by ZORKIC

<< < (9/12) > >>

Ivan_drifter:

--- Citat: ivan_speedy - 07 Prosinac, 2011, 22:18:12 ---Da ti ih nađeš,pa dok ja dođem kod tebe neda ti se tražit,ti očeš da dođem kod tebe samo da pivu moram platit,j si ti igrac  ;D ;D
Šalim se ja da nebi bilo...

--- Kraj citata ---
ma ne nego poslje sam cistio i spremo garazu i naso ih hrpu!, al ti nisam javljo jer si reko da nes stavljat da neki nosac te jebe!

ivan_speedy:
Da...prednji su kak sam lijepio vručim ljepilom zaljepljeni nosaci i između njih nejde da ga j**** mrežica,a na zadnje sam pazio tu se mogu stavit,aj da dečku više ne spamamo temu dođi na msn  :icon_tongue:

stjepan:
Ma spamajte ovdje su komentari.. A Ivan hvala na odgovoru jel bi mogla seriska radilica podnjeti malossi replcu?? Da napomenem stariji je tip radilice sa naranđastim klipnjacom nema ni mm lufta, a presla je oko 22 000 km?

mhr-team:

--- Citat: stjepan - 07 Prosinac, 2011, 22:46:27 ---Ma spamajte ovdje su komentari.. A Ivan hvala na odgovoru jel bi mogla seriska radilica podnjeti malossi replcu?? Da napomenem stariji je tip radilice sa naranđastim klipnjacom nema ni mm lufta, a presla je oko 22 000 km?

--- Kraj citata ---

ubiti može podnijeti bez problema, ali ono... nikad nisi siguran.. a i 22000km je zrelo za izmjenu ležajeva radilice...  :icon_thumright:

Ivan_drifter:

--- Citat: mhr-team - 08 Prosinac, 2011, 08:07:38 ---ubiti može podnijeti bez problema, ali ono... nikad nisi siguran.. a i 22000km je zrelo za izmjenu ležajeva radilice...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
radilica ako je dobra izdrzat ce neko vrijeme! al po meni uzmi neku pa da si miran!da mirno spavas!
al lagere pod obavezno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju