Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Speedfight 2 lc powered by ZORKIC
pralas:
frende toe to :icon_thumright:
na slici mi izgleda koliko mogu vidjeti da je siromasna smjesa,sad nezz na kojem si to otvoro gasu slika(pa koregiraj polozaj igle ili dizne) :hello:
stjepan:
--- Citat: B.E.R.O. - 05 Prosinac, 2011, 17:51:53 ---Svidja mi se takav je moj slican bio prije!!!
:sad1:
Jel to origigi boja??
:icon_scratch:
Losa je slika nevidim dobro.
:drunken_smilie: ;D
--- Kraj citata ---
sve je original od plastika osim ove gdje je sjediste (siva) farbao sam jer sam pao na nju.
Jel to origigi boja??
:icon_scratch:
Losa je slika nevidim dobro.
:drunken_smilie: ;D
[/quote]
stjepan:
--- Citat: pralas - 05 Prosinac, 2011, 18:09:41 ---frende toe to :icon_thumright:
na slici mi izgleda koliko mogu vidjeti da je siromasna smjesa,sad nezz na kojem si to otvoro gasu slika(pa koregiraj polozaj igle ili dizne) :hello:
--- Kraj citata ---
ok... Probat cu.. Dal ima netko ideju za napravit undertail??? Ili nek kopira ovdje temu ako je netko radio??
Ivan_drifter:
--- Citat: stjepan - 05 Prosinac, 2011, 21:26:20 --- ok... Probat cu.. Dal ima netko ideju za napravit undertail??? Ili nek kopira ovdje temu ako je netko radio??
--- Kraj citata ---
iam ja super ideju koju mi je kamikaza pokazao, prepravis masku od sf1iam ja doma vec zapoceto,budem ti sutra kad budem na kompu pojasnio
ivan_speedy:
Stjepane lijep je skuter,samo makni mrežicu naprijed ja sam ju isto imao ali preogavno mi je s njom bilo...
Drifter nisi mi se pohvalio da si prodao narda :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju