Tehnički kutak > Styling skutera
pjeskarenje i lakiranje felgi
robert:
--- Citat: Yamaha_spy - 22 Ožujak, 2008, 18:20:29 ---Za farbanje felga i ako trebas cijelog skuta imam tu kod sebe jednog. Sve radi u komori.
Pa javi se na PM pa cu ti dat broj pa pitaj.
--- Kraj citata ---
imaš pm
gun_rider:
Zašto pjeskarit...sve možeš sam napravit...
Skini sa tom kemojom koliko možeš, nisi triba ni skidat ako je još stalo i nije se gulilo...mapo posli toga poravnaj sa vodobrusnin 400, pa prajmer, šprickit, prođeš sa vodobrusnim 800 i pituraji. Šta se rubove tiče njih šmriglaj sa 400, 800, 1500, ispoliraj i to je to. I prođeš sve oko 100kn ako ti se da malo zajebavat sa tim.
marko.p:
--- Citat: 3alfa3 - 22 Ožujak, 2008, 15:29:19 ---Znam da decki felge za aute (celicne i alu) popravljaju tu:
JELENIĆ , autoservis, vl. Karić Eduard
10000 Zagreb, Florijana Andrašeca 6
3094 546
3096 347
Navodno radi jako kvalitetno, ali je i skup. Nazovi pa pitaj.
--- Kraj citata ---
kolega je tu popravljao felgu,rezali su krakove,rezali rub,stavili novi rub,vratili krakove,felga u stotu ravna,znam samo da je puno platio...
:::Bruno::::
alu felge se ne pjeskare ... kako kažu ljudi - pjeskarenje ošteti površinu felge i zato nije dobro pjeskariti, pjeskare se čelične... a nevidim razlog zašto pjeskariti, nema tu hrđe, neg uzmi šmirgla i deri =)
pitaNS:
--- Citat: :::Bruno::: - 22 Ožujak, 2008, 20:02:40 ---alu felge se ne pjeskare ... kako kažu ljudi - pjeskarenje ošteti površinu felge i zato nije dobro pjeskariti, pjeskare se čelične... a nevidim razlog zašto pjeskariti, nema tu hrđe, neg uzmi šmirgla i deri =)
--- Kraj citata ---
mogu alu felne da se peskare ali opet će ti oslati posla preći finim šmirglama jer peskarena površina neće biti glatka...Tako da se to ne isplati...
ako imaš volje i vremena uzmeš prvo sredstvo za skidanje boje pa posle šmirgle da poravnaš pa posle farbaš....kao što su ti već rekli gore! ! !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju