Tehnički kutak > Tuning skutera

Due+

(1/5) > >>

s_f_2:
Sta je sve potrebno da se usteluje due+
Ja sam sad kupio due+ a na skuteru sam vec imao Leo vice ZX,Dellorto 17,5,Malossi  multivar,Malossi fly kvacilo i remen malossi
E sta sad jos trebam stavit da bi ustelovao skuter i da mi bude siguran minimalno sezonu citavu a ne da mi se pokvari za 20 dana.
Citao sam na par foruma da bih trebao ubaciti radilicu i polutku novu..pa koje bi mi vi preporucili.
pozz

Jurich:

--- Citat: s_f_2 - 04 Prosinac, 2011, 14:01:43 ---Sta je sve potrebno da se usteluje due+
Ja sam sad kupio due+ a na skuteru sam vec imao Leo vice ZX,Dellorto 17,5,Malossi  multivar,Malossi fly kvacilo i remen malossi
E sta sad jos trebam stavit da bi ustelovao skuter i da mi bude siguran minimalno sezonu citavu a ne da mi se pokvari za 20 dana.
Citao sam na par foruma da bih trebao ubaciti radilicu i polutku novu..pa koje bi mi vi preporucili.
pozz

--- Kraj citata ---
jači auspuh od zx...barem yasuni r ili revers, ali auspusi za izvući maximum su ti nardo, shot itd
karb min 19
neku dobru radilicu...to ti neznam reci koju ali sigurno ce ti neko reci ko zna
i dosta setova dizni, federa rolica....

Driver123:
zakreni paljenje,stavi neki usis,neznam jel ce ti fly biti dobar za due+

IvanRox:
treba ju ti i polutke

animatrix:
imao si setup dovoljan za nekog trophy-a i onda si zeznio sto si uzeo due... sad moras sve to zamjeniti sa skupljim dijelovima.. preskupo ako jos nisi imao nijedan kit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju