Ostalo > Razne offtopic teme :)

pljeskarenje kod kuce :)

<< < (16/25) > >>

steeef:
još se vide točkice rđe :zubo:
ja rađe ostavim 5 banki i pričekam 5 min bez da se prašim i j**** a dobijem goli lim ko novi iz tvornice,haha

al za tak neke sitnice je ok,kome se da doma jebavat i prašit  :icon_thumright:

Tomi_ZG:
Ma ovaj smrad tu kod nas traži 80-100kn za spuh,al nije ni u tome stvar nego poslije po njemu imaš mjesečeve kratere

zvonkec92:
hh stvar je kaj moj fini pjesak ne deformira lim ko taj tvoj za 5 banki a i jednako dugo ce drzat farba i na mom i na tvom posle i jednog i drugog pjeskarenja, samo kaj moje ljepse izgleda i nije izresetano i ono najbolje nisam potrosio 50kn na pjeskarenje svakog komada a bome nisam ni prasnjav jer imam specijalnu hom mejd obleku zataj posel.. neopisiv je onaj osjecaj kad sam nekaj napravim i ustedim 5 banki, 10kn benzina i vrijeme koje bi ceko da bosanac to odradi..

ak se sjecas bivseg kvada kaj sam imo, Shineray 250, najglavniji razlog prodaje je bio kaj mi je taj smrdljivi bosanceros svojim usranim pjeskarenjem sj#bo broj sasije, tolko je materijal bio deformiran da se ni jedan broj nije vidio na sasiji a reko sam glupanu da mi na to pazi i jos omoto pik trakom.. prvi tehnicki sam proso sa deebelom vezom i jos mi je lik reko ovo ti je prvi i zadnji put da s tak necim dolazim, jer se bojao da nije ukraden, prefarban pa podvaljena druga plocica sa brojevima koja se drzi na 2 serafa, i reko sta cemi vise taj kvad kad ga dalje nebum mogo regat.

ak to nije dovoljno dobar razlog za pjeskarenje za vlastite potrebe onda neznam kaj je. ne vjerujem vise nikome za nista ni u kojoj vrsti posla. sve sam radim..

edit: da se razumijemo ne mrzim bosance, mrzim samo tog glupog bosanca, lopova, smrada i cigana

zvonkec92:

[UlRL=http://s1330.photobucket.com/user/josipzvonaric/media/IMG_20160515_111641267_zpsfi7y9bzp.jpg.html][/URL]

bilo je jos dosta djelova za pjeskarenje al mi se nije dalo slikat.

Corector:
Dobro izgleda, treba ulozit truda za ovo, ipak je fini pijesak u igri koji zahtjeva vise vremena i svega ostalog. Ni ja ne volim kad ti netko skoro propuca dijelove, jer ce se sve to vidjeti na boji = trud uzalud.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju