Ostalo > Razne offtopic teme :)

pljeskarenje kod kuce :)

<< < (10/25) > >>

Kamba:
...ta sprica sa posudom je za bacat zastitu na podvozje auta....plastobit i te pi*darije koje su valjda preguste za obicnu spricu.... :dontknow:

Josip:

--- Citat: Kamba - 21 Listopad, 2012, 04:10:16 ---...ta sprica sa posudom je za bacat zastitu na podvozje auta....plastobit i te pi*darije koje su valjda preguste za obicnu spricu.... :dontknow:

--- Kraj citata ---

ono sta sam procitao za pjeskarenje vam treba konstantan pritisak od 10ak bara, i za takve stvari se koriste vijcani kompresori

a za sva ostala sredstva i otapala, jedino sta donekle opere te prljave djelove je kao neko predpranje za ciscenje tracnica vlakova i vagona

i to se ne mjesa po njihovom omjeru nego pola sredstvo pola voda, pospricas djelove i samo visoko tlacnim peracem dobro isperes

neznam kako se sredstvo zove  :toothy3:

Drnda:
da, za pjeskarenje su najbolji vijcani kompresori.. ali su skupi u PM... to je samo za pogone vece gdje treba pun rac komprimiranog zraka....

bas su mi u firmi nabavili jedan od 2000litara silos za zrak , a kompresor ga napuni na 12 bara kroz minutu  ili malo vise  :toothy12: :toothy12:

trebati ce to probati onda

anto, tebi su rucice kocnica od roxa  :icon_scratch:

Kamba:
....dečki ne mora biti vijčani kompresor,kao i tlak od 10 bara....kod mene u firmi se pjeskari na 8 bara normalnim klipnim komresorom,ali velikim jer je potrebna velika količina zraka.... :icon_thumright:

...Drnda ako ti kažem da kompresor s kojim sam ja radio napuni kamionsku cisternu od 25 kubika za par minuta na 2.5 bara nemoram ti pričat koliko je velik... :laughing7:

Josip:

--- Citat: Kamba - 21 Listopad, 2012, 17:43:56 ---....dečki ne mora biti vijčani kompresor,kao i tlak od 10 bara....kod mene u firmi se pjeskari na 8 bara normalnim klipnim komresorom,ali velikim jer je potrebna velika količina zraka.... :icon_thumright:

...Drnda ako ti kažem da kompresor s kojim sam ja radio napuni kamionsku cisternu od 25 kubika za par minuta na 2.5 bara nemoram ti pričat koliko je velik... :laughing7:

--- Kraj citata ---

onda je veoma velik  :icon_biggrin:

nisam primjetija u temi, zasto kad vec imas takvu mogucnost nisa malo proletio blok s nekim abrazivom finije gradacije?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju