Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
piaa-batinaa projekt...:)
anton55:
Prijatelj mi ima onog većeg ko baotijana pa je mislio isto kemijati pa me zanima kako će ti ići projekt dalje
aprilia area 51:
cim se sta bude radilo javljam vam...oko nosaca masine nema neke velike kemije...uzmes tocrnicki nosac s nekog motora s pia agregatom...malo ces morati skratit ga..to jest skratis s ove strane za 2,3 mm...i to ne cijeli nosac nego samo onu malu spku kroz koju guras saraf ona je zasilikonirana i sa svake strane malo viri i to sto viri odrezes i onaj dio ide u ramu s onom gumom radi vibracija sam moro malo skratit jer je duzi nego rupa u koju treba sijesti pa nosac nebude na rupama...poslikat cu ga sve sta je trebalo kad skinem masinu opet dolje...i ovaj kao distancer sto sam radio da pase amort cu isto slikat pa da vidite..
Zika:
taj typhoon je iso ko lud dok je bio kod denisa,mogu si mislit kako ce ic sa ovim stelom,pia masina na batinu,sjest ce ko budali samar! sretno :icon_thumright:
aprilia area 51:
tak typhoon je grob...hehe...ali s obzirom na cjenu za koju sam ga dobio je odlican...brezoni sjebani poispadali napolje jedan slomljen na usisu fale sarafi po jedan sa svake strane deklo odkinut onaj dio di se opruga kaci radilica za smece instlacija cijela isjecena i izdr*kana maske obojane kao da su cetkicom itd..hehe...ali opet kazem za cijenu koju sam je dobio je odlican..tako da ne ispaden kao da se zalim...ima i nekih dobrih stvari cijela ac termo grupa je skroz nova remen novi i variomat je novi...i opet kazem za te pare mogu biti presretan jer bi inace toliko paltio samo blokove s getribom i radilicom...:)
Zika:
--- Citat: aprilia area 51 - 29 Studeni, 2011, 19:06:52 ---tak typhoon je grob...hehe...ali s obzirom na cjenu za koju sam ga dobio je odlican...brezoni sjebani poispadali napolje jedan slomljen na usisu fale sarafi po jedan sa svake strane deklo odkinut onaj dio di se opruga kaci radilica za smece instlacija cijela isjecena i izdr*kana maske obojane kao da su cetkicom itd..hehe...ali opet kazem za cijenu koju sam je dobio je odlican..tako da ne ispaden kao da se zalim...ima i nekih dobrih stvari cijela ac termo grupa je skroz nova remen novi i variomat je novi...i opet kazem za te pare mogu biti presretan jer bi inace toliko paltio samo blokove s getribom i radilicom...:)
--- Kraj citata ---
bas to,za te pare je super,i sjeban je bio, u pravu si,al masina dok je isla letila je,start odlican,i njemu ti je magnet puknit,neznam jesi vidio,al sve se to da sredit ;) sretno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju