Tehnički kutak > Blokade

Tehnički s blokadom i bez nje

<< < (4/5) > >>

Next generation:
NApuca u karb di je onaj feder od gas sajle jednu cijevcicu da hvata 1/4 gasa i to je to meni je sa pola gasa iso 75 pa me rusio xD

Stogli:

--- Citat: Next generation - 12 Siječanj, 2012, 20:35:07 ---NApuca u karb di je onaj feder od gas sajle jednu cijevcicu da hvata 1/4 gasa i to je to meni je sa pola gasa iso 75 pa me rusio xD

--- Kraj citata ---
ne kontam , ali meni je hurricane , on sa punim gasom ide 65 serijiski , a ja sam sada promijenio auspu stavio technigas next r , ali nisam mijenjao rolnice i federe , jer jos imam vremena do ljeta i proljeca ,onda da ne mijenjam rolnice i federe do tehnickog

Rox-Rab:

--- Citat: Next generation - 12 Siječanj, 2012, 20:35:07 ---NApuca u karb di je onaj feder od gas sajle jednu cijevcicu da hvata 1/4 gasa i to je to meni je sa pola gasa iso 75 pa me rusio xD

zamalo pa 80
--- Kraj citata ---

marin-w:

--- Citat: Stogli - 12 Siječanj, 2012, 20:41:26 ---ne kontam , ali meni je hurricane , on sa punim gasom ide 65 serijiski , a ja sam sada promijenio auspu stavio technigas next r , ali nisam mijenjao rolnice i federe , jer jos imam vremena do ljeta i proljeca ,onda da ne mijenjam rolnice i federe do tehnickog

--- Kraj citata ---

Ako nemas nekog na tehnickom neces proc bez blokade. Osjeti se na skuteru da mu je blokiran gas a osoba na tehnickom to moze i vizualno pogledat. Znaci on moze vizualno pogledat ali ne smije nista rastavljat i sl. E,sad je pitanje koliko je osobi na tehnickom bitan njegov posao i da li gleda dok radi ili koji put i zazmiri.

Najbolje je nabavit prsten za variomat pa stavis i skines doma. Racunaj ako padnes da imas mislim 1tj da otklonis kvar i vratis se na tehnicki inace ti propadaju novci kojim si platio pregled vozila.

Jako je tesko nastimat da ti skuter ide bas izmedju 45-49 sa raznim blokadama pa cak i el. To moras imat srece da od prve namjestis jer je drukcija brzina na valjcima nego na cesti. I obavezno malo ispumpaj zadnju gumu. Malo,jer ako ti skut ide preko a gospodin na tehnickom ima zelju da ti nastima 49km/h lakse je kad je guma malo praznija :)

Stogli:
eh , to je drugacije tamo kod vas u hrvatskoj , ja nezz kako je u hrvatskoj , ja sam u bosni , a moj stari ima jarana koji mi moze to srediti ali nije 100 %  , jedino tako preko stele da uradim. znaci najbolje mi je da ostavim ovaj vako spuh sa blokadom i sa serijiskim valjcicima i rolnicama , jer danas sam  postavio technigas next r i nemoze da prne sa serijiskim rolnicama(5g) i federima(tamo neki desni kineski :D )  , izgleda da mi je ovako najbolje da ga ostavim do tehnickog pa poslije tehnickog da mu skidam blokadu i i mijenjam valjcice , jer nisam siguran dali ce on toliko razviti brzine ovaj auspuh sa serijiskim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju