Tehnički kutak > Injection
Razlika?? HITNOOOO!!!
Zeljac:
cim on zapali nakon dosta verglanja znaci da nije do lamelica slusaj mene provjeri regulator pritiska tj probaj drugi stavit i rastavit kompresor i okrenut kariku i bok mozes i lamelice provjerit al cim on zapali nakon nekog vremena to znaci da ga moze zajebavat pumpa goriva slab pritisak injktor jer ne sprica dobro rasprsivac jel nema dobru maglicu kompresia klip celindar komresija kompresora slaba pa dok nadruka a moguce i da regulator pritiska goriva nedje dobar pod tlak sa gorivom pa ne baca dovoljno jako uvjek i nemoze zapalit gorivo a mozda te sam svjecicca jebe tako da nezzz puno toga ti je u igri to ti je ditech :toothy9:
Tadr3:
probaj ovo, skini utikac sa zelene dizne...
verglaj par sekundi i onda ustekaj utikac (nemoj prestat verglat dok ustekavas)
javi
apriliasr:
e ovako motor je kod majstora i dalje danas sam mu odnjeo onaj CRNI dzek sto sam narucio, on je reko kao da nije to to al i gumice ne odg. al je stavio on neke svoje i stavio je na motor, upalio je iz prve al kad dadne gas nesto trokira majstor kaze da nema struje posto je akumulator prazan AL SKROZ pa je rekao da sacekam da se napuni, sutra odo da vidim sta je... jel moze bit do toga ili je jos nesto i da malo ga je gaso i ostavio kao da se napuni radio na leru malo i ugasi se... ???
Zeljac:
svjecica ili zeleni injektor mozda i kompresor al nevjerujem posto je tako dobro upalio ! ali mozda i plavi rasprsivac a posto je on upalio odma probaj taj zeleni injektor promjenit ali ja bi ti prije reko da je do svjeice :)
Tadr3:
--- Citat: apriliasr - 04 Prosinac, 2011, 00:18:01 ---e ovako motor je kod majstora i dalje danas sam mu odnjeo onaj CRNI dzek sto sam narucio, on je reko kao da nije to to al i gumice ne odg. al je stavio on neke svoje i stavio je na motor, upalio je iz prve al kad dadne gas nesto trokira majstor kaze da nema struje posto je akumulator prazan AL SKROZ pa je rekao da sacekam da se napuni, sutra odo da vidim sta je... jel moze bit do toga ili je jos nesto i da malo ga je gaso i ostavio kao da se napuni radio na leru malo i ugasi se... ???
--- Kraj citata ---
pravi ti je taj ditech majstor
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju