Općenito > Generalno o skuterima
Skuter od 50ccm (molim pomoć - HITNO)
MAST3r_77:
ovak... neka maksimalna brzina skutera preko 45, da je 2T, da nije ko u slučaju kymca da nema dijelova i servisera u rh, da mi je lijep (da ne zgleda ko baotian, al to je manje važno od svega)
MAST3r_77:
evo malo kopam ( i znam da sam dosadan al je***a)... pa naso gileru stalker, jel valja sta?
SlowRider:
--- Citat: MAST3r_77 - 20 Ožujak, 2008, 23:54:15 ---ovak... neka maksimalna brzina skutera preko 45, da je 2T, da nije ko u slučaju kymca da nema dijelova i servisera u rh, da mi je lijep (da ne zgleda ko baotian, al to je manje važno od svega)
--- Kraj citata ---
Svi ti idu preko 45, meni je jedan decko dofurao Syma i dijelove je gotovo nemoguce naci polovne. Problem je bio sto je crkao alnaser i bendex razvaljen. Dekl razvaljen, kurbla zupcanici...
Na koju god opciju isao 1000kn je trosak. Nesto se dalo doraditi za sto manje love ali materijal je kao paski sir...
MAST3r_77:
evo sam jos jedno pitanje: ja cu nabrojati nove skutere koji su mi ok do 10 000 kn vi samo recite jel kaj od tog valja, ak ne uzimam polovni
dakle: luna vision, sym jet, kymco agility 50, keeway hurric ane standard, gilera stalker, baotian (italscooter), kymco vitality 50
Hrga:
Stalker, pia masina, to ti je to :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju