Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP1 racing
Mr J:
Danas sam uzeo jedan na servis, izmjena auspuha, opruga kvacila, skidanje blokade, izmjena remena, stelanje karburatora... i druge sitnice...
Pa ja sam se namucio ko konj da bih dosao do masine, do karburatora je ziva umjetnost doci... Pa skuter je nesto prestrasno za servisiranje... :icon_thumright:
Zavrsit cu ga u utorak jer se ove dane ne radi (Uskrs), i trebam nabaviti zegere za kvacilo, bili neki srot zegeri totalno ne elasticni... :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: Mr J - 20 Ožujak, 2008, 16:04:11 ---...trebam nabaviti zegere za kvacilo, bili neki srot zegeri totalno ne elasticni... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
I meni je bilo cudno kak se ne daju nazad stisnut (orig. pjadjo kuplung). Stavi nove, nema druge.
marko.p:
racing ti nema remen,nije mi jasno kako je teško doći do karba
3alfa3:
--- Citat: marko.p - 20 Ožujak, 2008, 17:22:58 ---racing ti nema remen,nije mi jasno kako je teško doći do karba
--- Kraj citata ---
Kako nema remen? I kakve to veze ima s karbom?
Ili si htio nesto drugo reci pa ja bedak nisam shvatio?
vpucko:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Ožujak, 2008, 17:29:28 ---
--- Citat: marko.p - 20 Ožujak, 2008, 17:22:58 ---racing ti nema remen,nije mi jasno kako je teško doći do karba
--- Kraj citata ---
Kako nema remen? I kakve to veze ima s karbom?
Ili si htio nesto drugo reci pa ja bedak nisam shvatio?
--- Kraj citata ---
valjda misli rec da nema remen jer ima lanac
al ima on remen, jer ima variomat, a variomat mu je "unutri" unutar plastika :) al opet kakve veze to ima s karbom??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju