Ostalo > Foto, video, music...

Definitivno najsmjesniji video 2011 !!! xD

<< < (3/4) > >>

Aerox007:

--- Citat: CoK - 27 Studeni, 2011, 01:46:14 ---...ja u dvorištu naganjam race al nema šanse da kurve zgaziš brze su kaj k**** ja se sa skuterom zaletim 85 i ništa kurva opet pobjegne, a u seli ima pun kup pasa mačaka i...

sto je pjesnik htio reci?  :laughing7:

--- Kraj citata ---

da je guska pametnija od tebe ???

LoveStunt:

--- Citat: CoK - 27 Studeni, 2011, 01:46:14 ---...ja u dvorištu naganjam race al nema šanse da kurve zgaziš brze su kaj k**** ja se sa skuterom zaletim 85 i ništa kurva opet pobjegne, a u seli ima pun kup pasa mačaka i...

--- Kraj citata ---
Očito gazi samo dvonošce....  :toothy3: ;D

Faba:

--- Kraj citata ---
nije stao cijeli citat u potpis  :toothy12:

--- Citat: iceCOLDrider - 04 Rujan, 2010, 18:32:03 ---ja u dvorištu naganjam race al nema šanse da kurve zgaziš brze su kaj k**** ja se sa skuterom zaletim 85 i ništa kurva opet pobjegne, a u seli ima pun kup pasa mačaka itd. ali nisam ni jednog zgazio , ali najviše mrzim one pse koji lau i bježe za tobom sa strane ja bi ga najradije pogazio ali kad je meni dopizdilo ja stanem i viknem i u sekundi je letel sto na vuru

--- Kraj citata ---

Guje:
Dobar je posao uradio  :toothy12:
Šta bi tek uradio da je upalio  :invasion:

neuromaniac:
svaka čat jako vrijedan momak   :icon_thumright:  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju