Ostalo > Foto, video, music...
Definitivno najsmjesniji video 2011 !!! xD
Aerox007:
--- Citat: CoK - 27 Studeni, 2011, 01:46:14 ---...ja u dvorištu naganjam race al nema šanse da kurve zgaziš brze su kaj k**** ja se sa skuterom zaletim 85 i ništa kurva opet pobjegne, a u seli ima pun kup pasa mačaka i...
sto je pjesnik htio reci? :laughing7:
--- Kraj citata ---
da je guska pametnija od tebe ???
LoveStunt:
--- Citat: CoK - 27 Studeni, 2011, 01:46:14 ---...ja u dvorištu naganjam race al nema šanse da kurve zgaziš brze su kaj k**** ja se sa skuterom zaletim 85 i ništa kurva opet pobjegne, a u seli ima pun kup pasa mačaka i...
--- Kraj citata ---
Očito gazi samo dvonošce.... :toothy3: ;D
Faba:
--- Kraj citata ---
nije stao cijeli citat u potpis :toothy12:
--- Citat: iceCOLDrider - 04 Rujan, 2010, 18:32:03 ---ja u dvorištu naganjam race al nema šanse da kurve zgaziš brze su kaj k**** ja se sa skuterom zaletim 85 i ništa kurva opet pobjegne, a u seli ima pun kup pasa mačaka itd. ali nisam ni jednog zgazio , ali najviše mrzim one pse koji lau i bježe za tobom sa strane ja bi ga najradije pogazio ali kad je meni dopizdilo ja stanem i viknem i u sekundi je letel sto na vuru
--- Kraj citata ---
Guje:
Dobar je posao uradio :toothy12:
Šta bi tek uradio da je upalio :invasion:
neuromaniac:
svaka čat jako vrijedan momak :icon_thumright: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju