Tehnički kutak > Tuning skutera
stelanje pwk karba
..::IVKULJA::..:
ajmo ljudi pomagajte jer sam zivce izgubio sto nemogu nastimat ler
ovako,glavna dizna bila 135 danas stavim 138...smjesa na full gasu smedje crna malo tamnija od standardne boje
posto je trokirao na 1/4 gasa,spustim iglu na 2.zub
znaci ostao mi je samo ler za nastimat...sa diznom 45 nakon kratke voznje dimi crno iz auspuha,znaci ima vise goriva...potom stavim 42 diznu isprva nije tjeo upalit,mislio sam ajd nece treba prvo goriva povuc u karb...no medjutim kurblam 2min i nista,zavrnem pun gas i par puta zakurblam upali on a iz spuha more sivog bijelo dima (to bi znacilo mozda previse ulja)
ajmo tjuneri pomozite mi ler nastimat...igrao sam se sa saraficem za zrak al skoro pa nepomaze nista....inace kad upali radi normalno na leru i negasi se
Mr J:
ako ide bijeli dim onda ti je voda u cilindru... to ti je para...
uglavnom, koji filter zraka imas?! 138 mi se cini prevelika diza, probaj sa oko 128 ako imas... (ako je mikuni u pitanju onda br dize nije i njezin promjer nego protok)
iglu probaj skroz spustiti - ona ti je za 1/4 - 3/4...
ako ti je ler diza prevelika onda onaj mali vijak za idle mod odvrni malo jace...
Tesko ces pwk nastimati ovako preko neta- to se mora in live... :icon_thumright:
black-rox:
A joj to mene čeka štelat PWK kupio sam sve moguće dizne šta se mogu dobiti,a sad kad složim makinu treba to naštelat uf :sad1:
3alfa3:
--- Citat: black-rox - 20 Ožujak, 2008, 16:47:56 ---A joj to mene čeka štelat PWK kupio sam sve moguće dizne šta se mogu dobiti,a sad kad složim makinu treba to naštelat uf :sad1:
--- Kraj citata ---
(...aj da te malo prestrasim...)
A jesi kupio i igle?
hac:
--- Citat: 3alfa3 - 20 Ožujak, 2008, 17:31:02 ---
(...aj da te malo prestrasim...)
A jesi kupio i igle?
--- Kraj citata ---
htio sam ja to pitat ,al reko da ga ne uplašim
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju