Ostalo > Foto, video, music...
Razni zanimljivi videji!!!
zvonkec92:
Zanimljivo je kolko ti neodrzavani motori u autima voze bez mjenjanja ulja i servisiranja icega, od dvokotaca dole su sami kinezi sa CG mašinama i oni taksiraju po 100-200-300km s motorima a ja se sa svojim kinezom bojim iz zagreba izac :laughing7:
matija84m:
Nema tu servisa. Vozi dok ne stane. Kad stane sa njim na leda i doma. Onda nade takav isti pa slozi iz dva jedan koji vozi i udri dalje.
Corector:
Ovo je nedopustivo da ljudi tako zive, treba ih prijaviti nasoj policiji jer bi im mogli ispisati extremne kazne, za ugrozavanje zivota imovine, ma svega, treba uvesti kazneni zakon jer su non stop u prekrsaju. Treba im poslati ove iz CVH da ih sruse na tehnickom, da im traze e oznake na gdje je nekoc bila hrdja, a sada je rupa. Treba im parking na zelenoj povrsini naplatit.
Ne razumijem kako ti ljudi zive, cak se usudjuju biti i sretni, a krse sve moguce zakone. A mi tu kulturni sve postujemo i u kur*u smo, na ocigled.
matija84m:
Hahaahah zanimljivo si primjetio to.
Sad kad to malo sagledas sastrane moras skuzit da je kvaka u tome kaj se netko igra velikog vođe, a zapravo radi budalu od nas.
Uz to svatis da nismo slobni gradani nego zapravo veliki robovi u suvremenom svjetu, odnosno komadicu svjeta samo.
A slobodu smo prodali za kao neki standard, a zapravo smo i dalje robovi i bit cemo svakim danom sve veci.
v3kac:
Pa i nije to sve, ja znam mjesto i vrijeme u hr kad su se slični poduhvati i način života odigravali jedan moj poznanik je prije 10 tak godina bez opreme pao sa tomosa t14 i sa svojih 20 i koju godinu sebe poprilično osakatio pukla mu je nadkoljenica čeljust izbio si 5-6 zuba lom šake i mislim da sve skupa oko 100 tinjak šavova, znam za dvojcu kopilota jednog sa debele runnerice koji je u križevcima u zavoju ostavio glavu za vjekove, jedan sa jawe 350 u vječna lovišta... i tak, ja sam imao jedan žestok karambol koji je zbog kacige i rukavica i podosta sreće prošao sam sa minimalnim ozljedama, a Apriliu smo metlom sakupili u gepek od golfa 2.
Nama je jebeno dobro ali kao narod smo kurčeviti, to je dio našeg šarma. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju