Ostalo > Foto, video, music...

Razni zanimljivi videji!!!

<< < (124/146) > >>

lukazikaovic:
Ruski rulet sa 6 ručnih bombi

Tomi_ZG:
Braćo moja nisam pojma imao da smo ja i Zvonkec poznati,čak tada nisam ni skužio da je to Doktor,a kamoli da snima,nisam mu se zagledao u facu kak spada pa mi je promaklo jbg,kaj je najbolje taj video je star preko 5 godina

A kaj se njega tiče čuo sam i ja priče da se lik normalno zna razgovarat ak si si "dobar" s njim i ne zajebavaš ga,al kaj je lik je generalno baš munjen,zadnje ono sranje kaj je napravio pa završio u zatvoru,kad je neki ćale dofurao klinca na "centriranje",pa je galamio na klinca da skine gaće i pokaže kitu(a mali cca 10 godina),pa je plakao da neće,a Ante mu je je onda sam htio skinut gaće,pa mu Ante veli da će i sam pokazat kitu da malom bude lakše,ma šou  :omfg:  :toothy12:

Uz njega je i ćale završio u zatvoru

Radio je on još sranja,gurao ljude u ledeno jezero na Čiču usred zime na 0 stupnjeva da ih "centrira",pa kad je u Dragonošcu na onoj cesti kojom se ide prema Radetu bilo ljudi ko na trgu za vrijeme adventa jer su išli k njemu na hodočašće...  :toothy11:

Navodno jako voli kad Rade i Dacerovs štelaju skutere pa mu pokraj kuće prođu  :laughing7:

Corector:
On voli sve susjede i sa dosta njih je snimio razgovor :D

Tomi_ZG:
Pušiš li k**ra*,znaš li zdravomariju?  :toothy12:

Corector:
1:20 mmmmbrateuu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju