Ostalo > Foto, video, music...

Razni zanimljivi videji!!!

<< < (110/146) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: FeZox-team - 27 Lipanj, 2018, 22:51:49 ---nemoj mi to radit  :redface:
sta s ovim nije uredu

--- Kraj citata ---
Pitaj Dacerovsa,on mu je susjed  :toothy12:

dario007:

--- Citat: 3alfa3 - 02 Srpanj, 2018, 14:01:34 ---
--- Citat: zvonkec92 - 02 Srpanj, 2018, 12:44:51 ---najjaci mi komparator na kraju

--- Kraj citata ---

Kaj je najbolje, stvar funkcionira, racunaj da taj lik to napravi dnevno bezbroj puta, to je valjda (nisam gledao) neka Azija, tam ima skutera i motora na lopate i ovakve stvari su uobicajene. Jos je njemu i puno trebalo za sve to napravit   ;D

Bude tu naravno reklamacija, ali, sve je to podredjeno isplativosti: isplati im se tu i tamo ponovit radnju kad je toliko posla. Vidio sam prije par godina jos drasticniji video na youtubeu: radilica zavrsila u motoru (valjda 150ccm ili tak nekaj) za trke i vrtila se na 18000+okr. A cekic je bio jedini mjerni instrument   ;D

--- Kraj citata ---

Sve je to donekle uredu,ovo ispresavanje i upresavanje iglicastog,ali nigdje trunke ulja,cekicanje lezaja na radilicu,sjeban dosjed s jedne strane radilice i centriranje na oko je teski fus.Vidi se da mu druga strana radilice jos uvijek felsa...

Zanimljivo da takve stvari voze,a meni se nova rhq sa najskupljim lezajima na trzistu i ugradjena po ps-u saspe u 500km.

Pa j**** ti srecu!

zvonkec92:
To znaći da i ti moraš počet fušarit i vozit češ se :P :laughing7:

ante89wey:
tiha patnja   

ante89wey:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju