Ostalo > Foto, video, music...
Razni zanimljivi videji!!!
2stroke:
--- Citat: Drnda-1 - 05 Prosinac, 2012, 00:44:08 ---jesi ikad vidio motor koji pomijesa ulje?
tada temperatura pali smjesu a ne svjecica ili pritisak na dizel motoru recimo... mozes pokusavati na kljuc ugasiti ili killwitch, ali ne pomaze... a bez zraka se proces gorenja nemoze odvijati, tako da je jedino rjesenje zatvoriti dotok zraka.. imao sam slucaj da se prijatelju ispred mene na lađi dok smo vozili lubenice sjebala penta(vanbrodski moto) pa sam morao skakati u njegovu ladju jer je on od panike skocio u drugi kraj jer je mislio da ce explodirati :laughing7:
--- Kraj citata ---
majstore, to je 2T motor nema koje ulja "pomiješat" :icon_thumright:
Drnda:
u pravu si, nisam ni pogledao na to, slusao muziku dok sam gledao video pa mi se cinio dim onoliki da je pomijesao ulje... nisam ni gledao koji je motor u pitanju
trebao je stisnuti kuplung i onda zatvoriti zrak da ga ugasi jer mu je ocito sajla gasa zapela
2mario2:
Nešto smiješnog malo za promjenu...
zvonkec_92:
--- Citat: Gilera_Vk - 03 Prosinac, 2012, 22:08:57 ---
za one koji vole kamione :headbang: :jerk:
--- Kraj citata ---
*___________* kakve ( . )( . ) imaaa... vraga bi ja njoj dal da vozi, ja bi s njom odma u prvi sumarak i deri..
2mario2:
--- Citat: zvonkec_92 - 06 Prosinac, 2012, 06:15:06 ---
--- Citat: Gilera_Vk link=topic=61179.ms :laughing7:g1029434#msg1029434 date=1354568937 ---
za one koji vole kamione :headbang: :jerk:
--- Kraj citata ---
*___________* kakve ( . )( . ) imaaa... vraga bi ja njoj dal da vozi, ja bi s njom odma u prvi sumarak i deri..
--- Kraj citata ---
jao zvonkec sam na gluposti misliš... :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju