Tehnički kutak > Garaža

Silverstone devil 50---> još jedna Batina

<< < (59/66) > >>

Aprilia97:

--- Citat: anton55 - 04 Lipanj, 2012, 22:24:12 ---dobro si ti i proša

--- Kraj citata ---

Da,i jos bez kacige! BUDALA -.-

skuter kad sam upalio je normalno radío,i kreno sam ca normalno...vidjet cu detaljnije jos ako je sta bilo,ali kolíko sma vidio nista vise,mozda ruckica uolana,ali to je nista naprema onome sta je moglo bit....

Btw.Kít bi ubrzo trebo doc,cak mislim óvaj tjeedan,ako ne onda iduci sigurno. Pa cemo vidjet dali ce onda ic,jer je samo od jednom izgubio skuter snagu i sve sta sam napiso....

Aprilia97:
Danas sam primjetio da mi već duže vrijeme pljuje mislim da ulje,evo sa slike od kud dolazi i baca u filter...do čega bi moglo bit?
Drugi problem,trokira,ja dam gas a on nejde s mjesta,u vožnji vozim ide,dam pun gas zaguši se i onda ajmo reć turiram ga u vožnji prima gas donekle,problem?

ziloryder:
Ma sta god je da je, karike,brtve ionako ti dolazi kit Nece bit tih problema brige te vozi to dok jos gura ;)

kkihalic:
to ti je tu poklopac glave ventila...i problem ćeš sredit montažom kita  :icon_thumright:

Aprilia97:
Meni se čini kao što sam i naveo da je do klipa,tj da je nešto oko mašine otišlo...a vidim sad i to ulje,sad sam 100% siguran da zato neide...ma nek vozi još malo pa kad kit ugradim onda ću po malo,i nebudem ga više onako pregrijavo kao šta sam već i napravio  :angry7: :icon_thumright: :nono:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju