Tehnički kutak > Garaža
Silverstone devil 50---> još jedna Batina
zvonkec_92:
--- Citat: Real7 - 21 Travanj, 2012, 17:28:17 ---eee ljudi.... ovako ... imam ovaj silverstone i otišao mi je ležaj za volan......može li mi netko reći kako se zove taj ležaj jer se ja baš ne razumijem u to.... koliko košta ? i gdje ga mogu nabaviti :) ...... hvala :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a po cemu si ti to zakljucio da je otiso lezaj??
kkihalic:
--- Citat: Aprilia97 - 21 Travanj, 2012, 11:51:55 ---Tako je
--- Kraj citata ---
pa brat bratu jel imaš ti 4 taktni motor il šta ??? kak ćeš to stavit gore :laughing7:
Real7:
--- Citat: zvonkec_92 - 21 Travanj, 2012, 23:34:47 ---a po cemu si ti to zakljucio da je otiso lezaj??
--- Kraj citata ---
ma bio mi se pokvario motor ,pa mi ga je došao jedan prijatelj popraviti i onda mi je on reka da je sad sve u redu al da mi je otiša ležaj i da je bolje da ga ne vozim dok ne kupim novi ;)
zvonkec_92:
--- Citat: Real7 - 22 Travanj, 2012, 09:22:09 ---ma bio mi se pokvario motor ,pa mi ga je došao jedan prijatelj popraviti i onda mi je on reka da je sad sve u redu al da mi je otiša ležaj i da je bolje da ga ne vozim dok ne kupim novi ;)
--- Kraj citata ---
a kako taj tvoj prijatelj zna da je otišo ležaj? jel ima lufra volan? jel se klima ili šta? taj ležaj neznam da je iko ikad u životu mjenjo..ako ima lufta to se samo dotegne a ne mjenja se..
Aprilia97:
--- Citat: kkihalic - 22 Travanj, 2012, 01:30:54 ---pa brat bratu jel imaš ti 4 taktni motor il šta ??? kak ćeš to stavit gore :laughing7:
--- Kraj citata ---
4t..a čuj,neki govore da se može stavit 2t auspuh na 4t,ali obrnuto ne
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju