Tehnički kutak > Garaža
Yamaha Aerox 04
Josip:
--- Citat: IvanRox - 12 Kolovoz, 2012, 14:00:47 ---
--- Citat: Mikac21 - 12 Kolovoz, 2012, 12:44:38 ---
--- Citat: IvanRox - 12 Kolovoz, 2012, 10:39:19 ---lamelice idu, na jesen bi trebo uzet stage6 hpc i vidit cu kako budem sa parama da uzmem i 19mm karb
--- Kraj citata ---
ni 17.5 karb ti nije baš preporučljivo stavljat na midrace kit,tvoja odluka :dontknow:
--- Kraj citata ---
kolko sam uspio uhvatit to je neka jača izvedba base kita a dobio sam za male pare pa zasto da ne uzmem
--- Kraj citata ---
nije to bas "MALO" jace nego obicni base
IvanRox:
Danas sam iso usis napravit kad sam skino prirubnicu vidio sam da na usisu je jedna lamelica od malossija a jedna je limena skino sam te i stavio od stage6 koje sam i dobio stavio ga na doljnju rupicu no malo mi gore na vrhu imaju lufta dal to mora bit ili je normalno da kod stavljanja novih ima tako malo lufta
Mikac21:
--- Citat: IvanRox - 12 Kolovoz, 2012, 15:34:49 ---Danas sam iso usis napravit kad sam skino prirubnicu vidio sam da na usisu je jedna lamelica od malossija a jedna je limena skino sam te i stavio od stage6 koje sam i dobio stavio ga na doljnju rupicu no malo mi gore na vrhu imaju lufta dal to mora bit ili je normalno da kod stavljanja novih ima tako malo lufta
--- Kraj citata ---
nesmije ti biti ni malo lufta,inaće ti neće raditi kak treba,što se tog stage 6 kit-a tiće,to je midrace kit,ima 1 kariku i aluminijski je,nemože biti ni base ni malo jači base kit
IvanRox:
Danas sve složeno , upalio je jos neki dan radio odprilike 2 sata, danas stigo 17.5 karb nastelo i stavio rox ide fantasticno bar kolko sam ga uspio vozit . Sad mi je prioritet sta brze kupit radilicu , najvjerojatno ce ic stage 6 hpc , i vidit cu jos ako mi ulete kakve pare da stavit oversize, to bi bilo to od mene zasad.
evo jedna slika prije slaganja samo
Uploaded with ImageShack.us
cvijo:
[/quote]
nesmije ti biti ni malo lufta,inaće ti neće raditi kak treba,što se tog stage 6 kit-a tiće,to je midrace kit,ima 1 kariku i aluminijski je,nemože biti ni base ni malo jači base kit
[/quote]
to ti je base kit imam ga ja..nema veze sto ima 1 kariku i aluminiski je... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju