Tehnički kutak > Garaža

Yamaha Aerox 04

<< < (11/22) > >>

IvanRox:
izgledom i nije lose, danas sam ga stavio u kombinaciji sal ljubicastim centralnim skut ide super drzi okretaje di je prije gubio. Sve u svemu zadovoljan jos kad dođe remen stavit ću i multivar i tobi bilo to što se mašine tiče tek naljeto polutka i kit(možda), sad moram gume promjenit stavit cu savu mc 29 i onda smirvanje na neko vrijeme.

danc00:

--- Citat: Rox-Rab - 23 Ožujak, 2012, 18:38:14 ---kakve je kvalitete po izgledu kvacilo?

--- Kraj citata ---

Danas sam prijatelju namontiral RMS Racing kvačilo i RMS Wingbell. Kvačilo je odlično za te novce, daleko je od Delte i MK II kvačila ali za te novce je odlično, težinom je kao serijsko a i kvaliteta je slična, ali se dobe dva seta federa i na kvačilu se da naštelat dva stanja federa, normalno i napeto.

Štelanje je lagano, otpuste se dva vijka i imbusom se napne feder...

RMS zvono je druga prića, zvono je i više nego odlično za te novce, jako sam se začudil kak je dobro pošto je RMS, ova kombinacija je za Base setup i više nego odlična.

Napeli smo plave federe u napeti položaj i start se je dosta pomaknul prema gore, dok pri startu nema proklizavanja i kvačilo lovi ko veliko. Vidi se razlika naspram serijskog...

Pošto su na slici ista kvačila ja vjerujem da su čak i iz iste tvornice, jer se proizviode u Taivanu, pa vjerojatno kupuju ista kvačila samo ih pakiraju u svoje kartone.

Moja preporuka za onog ko ne traži high end kvačilo, može biti zamjensko a može držat i Base setup bez brige...

IvanRox:
slažem se u potpunosti, također sam stavio plave koji su bili ma da nisam znao tvrdoću

IvanRox:

Uploaded with ImageShack.us

Evo obećanih slika znači ostao je još remen  trebao je doc u ovoj narudžbi ali nije jer nisu poslali pa tek za 2 tjedna jos planiram uzet led štopku.

IvanRox:
evo mali update kupio sam podizač amortizera, stavili smo od frenda malosijev multivar i skut super ide ja sam njemu dao svoj i njemu pak isto super ide nerazumijem kako al dobro. Idući petak bi trebo stić kevler i onda sam prijenos rijesio.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju