Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 50 ------>180 (komentari)

<< < (2/11) > >>

pale_7253:
Evo vako prije san ima hexagona 150 lc 2t na runneru na obićnom nosaću tako da sam od njega ima par djelova npr.. selen,klackalicu,poklopac glave,magnet,zavojnice cdi, bobinu,kumplug,mišalicu,propelicu vodene i vide i gluposti a kupova san:blokove radilicu getribu deklo variomat zvono polutke karburator usis cilindar glavu klip nove prstenove nove brtve poklopac dekla  komad poklopca glave... sada neke djelove imam ćak i u duplo ..i jos neke svastarije (puno toga)su me ispale 5000 kn instalacije sam kupova sam ih pripasava na svijetla žmigavce celer od novijeg koji u kompletu radi i svasta jos....sama me struja stajala dosta dosta vremena i živaca bilo je dana kad bi uša u garažu i posla sve u 3pm izaša zakljuća reka drugi dan ću i tako bilo je također dosta problema oko nekih gluposti

pale_7253:

--- Citat: Rinsy - 23 Studeni, 2011, 11:48:47 ---Ipak si stavija centralni nosač,možda bi ga još trebalo malo pojačat . :headbang:

--- Kraj citata ---
pojaćat ću ga mada mislin da netriba U profil je debel 8 mm a cjev koja nosi selen je bešavna stjenka debljine 3mm  ako može držat 20 bauštelaca na skeli može i jednog BB-jca jedino ću U profil povezat jos na 2 mista sa ramon da se nebi kojin i slućajen iskrivilo al mislin da neće

Rinsy:
To san i mislija da je povežeš sa ramon.
I privedi projekt šta prije kraju.

pale_7253:
neman više za papar reka san ti i prije fale zadnji blatobran filter zraka zadnja felga komplet ležajevi i semerinzi i onda će bit to to--- a možda prije ubacin ojaćanu radilicu za svaki slućaj

GhostRider:
ma pomalo ima jos do ljeta,doc ce to na svoje....sretno  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju