Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 50 ------>180 (komentari)

<< < (7/11) > >>

pale_7253:

--- Citat: dinorunnerica - 02 Siječanj, 2012, 14:55:07 ---A sta uvezi struje i toga?

--- Kraj citata ---

sve radi do zadnje stvarćice :) sve sve  i samo žmigavci relej me zafrkava pa san dobia na poklon drugi od ćlana "mako" jos mi nije stiga doma pa kad stigne javin dal oni rade

pale_7253:
felga od novijeg runnera bi pasala uz par uvjeta
distanccer između glavćine i felge, to vuće za sobom duže vide,-----> onda kola neće bit u centru mada se i to može sredit
 najbolje i najjednostavnije rješenje uzea san felgu od sp-a i samo gasssssssssssssss

zasad se sve ponaša ko u snovima oduševljen san, ako je neko blizu rogoznice nek dođe pa nek i on proba sam

Rinsy:

--- Citat: pale_7253 - 08 Siječanj, 2012, 13:04:02 ---felga od novijeg runnera bi pasala uz par uvjeta
distanccer između glavćine i felge, to vuće za sobom duže vide,-----> onda kola neće bit u centru mada se i to može sredit
 najbolje i najjednostavnije rješenje uzea san felgu od sp-a i samo gasssssssssssssss

zasad se sve ponaša ko u snovima oduševljen san, ako je neko blizu rogoznice nek dođe pa nek i on proba sam

--- Kraj citata ---
Naletiti ću ja jedan dan sa svojin g#vn%n samo da ga napravin ;)

duje87:
Jesi ovi amortizer kupia od jednog momka iz rogoznice ili novi?

pale_7253:

--- Citat: duje87 - 08 Siječanj, 2012, 15:55:41 ---Jesi ovi amortizer kupia od jednog momka iz rogoznice ili novi?

--- Kraj citata ---
je kupljen je od momka iz rogoznice zasto pitas

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju