Tehnički kutak > Napravi sam
kak pokrpat rezervoar??
Rox-Rab:
ja sam svoj rezervoar ulja sredio sa lemilicom za zicu
istopim i stavim komad neke drzge plastike i ni kap nije izasla van od tad
bosko_matica:
ma ja sam i lemilicom i fenom za plastiku, i na oko izleda super, al uvijek nekud prođe benzin i onak slini, svaku minutu kap kapne...i popravljo sam sto puta al čim više popravljam to je sve gore...
presvuko sam već poliesterom, pa kad se posuši moram provjerit kaj sam napravio, išta il ništa..
maki 225:
Ma i nije isto rezervar ulje i goriva,to treba uzet u obzir.
mhr-team:
ja sam prerađivao rezervoar na svom skuteru... ima i u projektu...
znači zalio ga smolom, stavio vlakna i to je to... potrebno je par puta nanjeti smolu u debljem sloju i to je to... :icon_thumright:
steeef:
rezervari se rade od polietilena,bar ovi na skuterima kolko sam videl..
tu lemilica i ovi fenovi ne vrijede skoro pa niš,tekućina si uvijek nađe put za van..
najbolje je to dat napravit nekom ko se bavi takvim stvarima i da ti zavari sa istim materijalom,polietilenom..ostalo vrste plastike se nemru povezat tak i naravno onda curi.
ove ostale stvari tipa smole itd su ok rješenje al uvijek postoji šansa da popusti na spoju jer se radi o 2 različita materijala.
ja sam svoj dal radit tu jednom majstoru koi radi tankove za brodice,radil mi je prihvat za pumpu goriva da ju smjestim u rezervar..s njegovim materijalom i radom izašlo me 150 kn a to je ništ u usporedbi s vremenom i zaebavanjem kolko sam ga ja potrošil i bilo je puštalo..
ovo je zavareno i napravljeno ko da je tvornički takav napravljen.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju