Ostalo > Foto, video, music...

Rimac Automobili Concept

<< < (3/10) > >>

marracc:

--- Citat: wonderkid - 22 Studeni, 2011, 17:44:12 ---nije on trosio novac od starog za proizvodnju ovog auta,obogatio se jos on na projektu iz skole koji je napravio i zastitio ga te ga poslije prodao,tko je upoznat s tom tvrdnjom zna o cemu se radi,pa to hrvat sigurno nece kupit,zna se za kaj taj auto sluzi,ti si cuo da je samo americke baterije ukopao unutra,ja sam cuo da je usavrsio povecanje kapaciteta baterija i da je on sam to napravio sa svojim strucnjacima,potpuno ga podrzavam u svemu sto je napravio i napravit ce a ti marracc kao da ne zelis priznat velik uspjeh tog covjeka,samo da kazem da je za malo vise od 2 milijuna kuna auto jeftiniji u odnosu na konkurenciju

--- Kraj citata ---
mislim....uspjeh covjekaa.... to je uspjeh cijele firme, koliko je inzinjera radilo na tome. siguran sam da on to sam nije sve osmislio. ak ce se gledat kao uspjeh onda se treba gledat kao uspjeh cijele tvrtke koja stoja iza toga. al nebitno. to je moje stajaliste. neka covijek proizvodi i radi i prodaje i zaposljava ljude i daje im super place i puni proracun i sve super, nikog sretnijeg od mene... al kazem, bolje bi bilo da se orinetirao na jeftiniji auto, manje cijene i za sve ljude. ovaj auto jedino vidim kao skupi primjerak kod nekog seika u garazi koji skuplja automobile na struju, i nista vise. dao Bog da sam u krivu i da ih vozi cijeli svijet.

wonderkid:
zasto da covjek se zahebava sa sitnim stvarima,nije mu u interesu,zeli biti poseban kao i njegovi proizvodi,posao je mnogostruko isplaceniji,vjerujem da ce i on jednog dana napraviti auto za serijsku proizvodnju koji ce biti svima prihvatljiv i ekonomican,slazem se s tobom sto je stavio sebe pred firmu ali on je gazda,on je sve pokrenuo

marracc:
nije me briga, kak se kaze, meni ni iz dzepa ni u dzep. brend se izgradjuje kroz vrijeme, u ova krizna vremena ustedama i jednostavnoscu, te sto boljim omjerom cijena/kvaliteta. cijena rimca je 700000 eura...... covjece! ispod jastuka ih cuvam........ a ovo gledam telsa roadster kosta 70000 dolara (jedna nula manje) a to je najjaca verzija s kojom se prelazi 300 milja, cca 500 km.... i po meni je puno ljepsi i sve... i jeftiniji i za 5 osoba je, a i to je vec brand koji se pozna... cijena je pristupacna srednjem sloju kojega ima najvise, u usopredbi sa onim najjacim slojem koji ce onda kupit pagani zondu ili bentlya ili rolsa jer ih zaboli i za struju i di ce ga tocit i za cijenu goriva......
http://www.teslamotors.com/models/gallery/9971

B.E.R.O.:

--- Citat: marracc - 22 Studeni, 2011, 17:57:28 ---al kazem, bolje bi bilo da se orinetirao na jeftiniji auto, manje cijene i za sve ljude. ovaj auto jedino vidim kao skupi primjerak kod nekog seika u garazi koji skuplja automobile na struju, i nista vise. dao Bog da sam u krivu i da ih vozi cijeli svijet.

--- Kraj citata ---
Pa covijek je pametan,da proda automobil koji ce kupiti par seika,a hoce!!!
Zaradit ce novce,a od tih novaca koje bude zaradio ce danas sutra lako napraviti automobil za nas smrtnike!!
naravno ako ga konkurencija ne pojede,sto ce najvjerovatnije i biti!!!
 :icon_thumright: :icon_thumright:

Uglavnom na projekat i toliki trud i sve,covjeku skidam kapu.
 :notworthy: :notworthy: :notworthy:

marracc:
to ja kazem, pojest ce ga konkurencija, elektroautomobili su sad u usponu, i bit ce ih na sve strane , od svih mogucih marka automobila.. a konkurencija je jaka, pogotovo nekome poput BMW ili Audia ili VW ili Mercedesa ..... tko vec ima svoju klijnetelu i dobro utaban put

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju