Općenito > Generalno o skuterima
Skuter do 200 kubika koji je najbolji....
Grale:
--- Citat: steeef - 27 Studeni, 2011, 17:29:55 ---sportcity i scarabeo su totalno razlicita 2 skutera.
ne filozofiraj,dojdi platit kavu v orinoco ;-)
--- Kraj citata ---
sam tam i visiš...aj da si pri pilcu bil možda i bi...
čudno mi bilo kak je rekel da izabire skarabeo pa se prehitil na derbi...a ono meni se isto ne sviđaju baš 16 cola,pa sam mislil da i njemu...nebitno,dobar izbor svejedno i derbi...il kaj već od 250 misli uzet... :icon_thumright:
Nikola1978:
Decki,
uvek mi se svidjaju manji tocki od velikih...scarabeo mi je definitivno best bay po odnosu ulozeno dobijeno...dok mi je runner ili derbi uzivanje pravo...dovoljno ih je samo gledati...pogotovu gp1!
znaci srce da ti stanje!
e sad posto se jednom zivi mislim da je racionalno razmisljanje da se pazari jedan runner 200:)
i onda na leto :headbang:
ali opet moram da pohvalim kymco bet&win koji je stvarno odlican skut od 50 kubika po svakom pitanju:
- kvalitet
- startnost
- velicina
nije losa ni kupovina kymco 300gti...3800 evra, citao sam na forumu kazu da je motor fenomenalan :notworthy:
steeef:
--- Citat: Grale - 27 Studeni, 2011, 22:48:19 ---sam tam i visiš...aj da si pri pilcu bil možda i bi...
čudno mi bilo kak je rekel da izabire skarabeo pa se prehitil na derbi...a ono meni se isto ne sviđaju baš 16 cola,pa sam mislil da i njemu...nebitno,dobar izbor svejedno i derbi...il kaj već od 250 misli uzet... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
buraz,neznam di još danas imaš kavu z mleko po 5 kuna?? :headbang:
v 048 jebe wireless pa nejdem baš više..
--- Citat: Nikola1978 - 28 Studeni, 2011, 21:12:01 ---Decki,
uvek mi se svidjaju manji tocki od velikih...scarabeo mi je definitivno best bay po odnosu ulozeno dobijeno...dok mi je runner ili derbi uzivanje pravo...dovoljno ih je samo gledati...pogotovu gp1!
znaci srce da ti stanje!
e sad posto se jednom zivi mislim da je racionalno razmisljanje da se pazari jedan runner 200:)
i onda na leto :headbang:
ali opet moram da pohvalim kymco bet&win koji je stvarno odlican skut od 50 kubika po svakom pitanju:
- kvalitet
- startnost
- velicina
nije losa ni kupovina kymco 300gti...3800 evra, citao sam na forumu kazu da je motor fenomenalan :notworthy:
--- Kraj citata ---
brije se na sportivu...tako reci ;)
Grale:
@štef-koda si z novigrada,gledaš di buš svaku kunu uštedel... :laughing11:
@nikola-pa taj kymco isto ima 16 cola kotače ja mislim,al mi je baš lijep skuter,a i dobar je...ma uzmi ti derbi ili runnera i nebudeš pogriješil sigurno...
steeef:
--- Citat: Grale - 29 Studeni, 2011, 11:04:27 ---@štef-koda si z novigrada,gledaš di buš svaku kunu uštedel... :laughing11:
--- Kraj citata ---
pa nem valjda na špici plačal 8 haha
ja uvek platim svakom..samo vi gradske finote svako sebi :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju