Općenito > Generalno o skuterima

Skuter do 200 kubika koji je najbolji....

<< < (14/20) > >>

Iwo SR Tuono:
za ganjat po gradu Sportcity 250ie a za duža putovanja beverly iste kubikaže ili nexus također iste kubikaže.
Dodue za po gradu može i 200cc al prema financijskim mogučnostima izaberi

mene se 4T agregati uopće ne dojme do recimo 180cc pa nadalje, probao sam VX125 i Leonardo 150 i VXRa 180 i tek VXR 180 može se reć da vuče kako očekuješ, ovo ostalo mi je ko da na mjestu stojim  :o

Nikola1978:
Scarabeo je definitivno najbolja kupovina u odnosu-dobijeno...

opet kada vidim runner 200 srce mi stane, a ko za inat svaki dan prolazim pored jednog parkiranog.

Mogu tek misliti kako izgleda Derbi GP1.....

praticu malo po netu dilere i na prolece ima sajam automobila kod nas, pa cu tu definitivnu odluku da donesem i kupim.

Ali iskreno momci mislim da ce da padne ili runner ili derbi(ako moze da se nabavi kod nas).

Loris Ri:

--- Citat: Nikola1978 - 26 Studeni, 2011, 21:35:48 ---Scarabeo je definitivno najbolja kupovina u odnosu-dobijeno...

opet kada vidim runner 200 srce mi stane, a ko za inat svaki dan prolazim pored jednog parkiranog.

Mogu tek misliti kako izgleda Derbi GP1.....

praticu malo po netu dilere i na prolece ima sajam automobila kod nas, pa cu tu definitivnu odluku da donesem i kupim.

Ali iskreno momci mislim da ce da padne ili runner ili derbi(ako moze da se nabavi kod nas).

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright:
dobar izbor...

Nikola1978:
Drugari...

vidim da ima GP1 od 50 kubika sa lancem i bez...da li je bolja varijanta ovaj sa lance?

i da li od 250 kubika ima sa lancem i bez?

Go-Go RUNNER:
Bolja ti je varijanta bez lanca, 250 su ti svi sa remenom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju