Općenito > Generalno o skuterima
Skuter do 200 kubika koji je najbolji....
Grale:
--- Citat: steeef - 21 Studeni, 2011, 16:23:31 ---za novo mu je scarabeo best baj..
al da kupujem sad sebi novi skuter...bio bi to novi beverly :D
--- Kraj citata ---
da ja sebi kupujem novi skuter(iz dućana)radije bi dodal još 40-50% od te svote i kupil si auta...hehe...jbg moje mišljenje...al kad bi bil primoran kupit novi skuter(preko 50 kubika) onda ja mislim da bi to bil scarabeo 200...ful je jeftin,nije da je baš lijep,al mi se čini jako okretan po gradu,i za vožnju u dvoje i takve spike...
steeef:
--- Citat: Grale - 21 Studeni, 2011, 16:43:51 ---da ja sebi kupujem novi skuter(iz dućana)radije bi dodal još 40-50% od te svote i kupil si auta...hehe...jbg moje mišljenje...al kad bi bil primoran kupit novi skuter(preko 50 kubika) onda ja mislim da bi to bil scarabeo 200...ful je jeftin,nije da je baš lijep,al mi se čini jako okretan po gradu,i za vožnju u dvoje i takve spike...
--- Kraj citata ---
govorimo o skuterima ;)
--- Citat: B.E.R.O. - 21 Studeni, 2011, 16:38:31 --- :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Definitivno,sa koferom!!!
:icon_thumright: :notworthy: ;D
Ili radije ovo:
http://www.>>>reklamiranje
MIKSETA:
VXR ti ima neke mane koji meni ne se svidaju nimalo:
otvor za stavljanje gorivo.....smjestili su ga ispod volana na lijevoj strani glupost :)
drzace za noge za suvozac su blisku do noge vozaca..........uvjek kad spustim noge brisem trenerke od suvozaceve patike :)
seriski drzac za tablice je prekratak i prska sve zivo sto sjedi na sic ako premines vodu isto ti je kao da ga nemas gore :)
ali udobnost,agilnost,kocnice i stabilnost su extra samo kad ga provozis malo zaboravis na te stvari sto sam spomenuo gore
:icon_biggrin:
luna500rr:
--- Citat: steeef - 21 Studeni, 2011, 16:23:31 ---za novo mu je scarabeo best baj..
al da kupujem sad sebi novi skuter...bio bi to novi beverly :D
--- Kraj citata ---
ito cruiser crni :)
500 kubika MZP-a :icon_thumright:
steeef:
--- Citat: MIKSETA - 21 Studeni, 2011, 18:27:53 ---VXR ti ima neke mane koji meni ne se svidaju nimalo:
otvor za stavljanje gorivo.....smjestili su ga ispod volana na lijevoj strani glupost :)
drzace za noge za suvozac su blisku do noge vozaca..........uvjek kad spustim noge brisem trenerke od suvozaceve patike :)
seriski drzac za tablice je prekratak i prska sve zivo sto sjedi na sic ako premines vodu isto ti je kao da ga nemas gore :)
ali udobnost,agilnost,kocnice i stabilnost su extra samo kad ga provozis malo zaboravis na te stvari sto sam spomenuo gore
:icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
naravno govori se o novom modelu vxr-a..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju