Tehnički kutak > Tuning skutera
KOJI BASE KIT ODABRATI ZA MOGA ROXA :) ????????????????
danc00:
--- Citat: Mikac21 - 20 Studeni, 2011, 23:54:16 ---što se spuha tiće neću uzimat jer sam prije par mjeseci uzeo yasuni z black edition a on mi je najbolji za base,jači od zx-a a i kvalitetniji.jedino neznam di da kupim kit i dellorto,ako netko zna gdje je najjeftinije za uzimat???
--- Kraj citata ---
Odličan ti je Z za Base, šteta kaj nisi uzel odmah R ali i Z nije daleko!
gumy:
dr.evo
dellorto 19
malossi multivar
malossi torque
rms racing kvačilo
duga je zima, uštedi para i sklopi odma kak bog zapovijeda jer ćeš se inače izdrkat za bzvz jer teško ćeš to poštimati kak spada bez dobrog prijenosa.
danc00:
--- Citat: gumy - 21 Studeni, 2011, 02:17:31 ---dr.evo
dellorto 19
malossi multivar
malossi torque
rms racing kvačilo
duga je zima, uštedi para i sklopi odma kak bog zapovijeda jer ćeš se inače izdrkat za bzvz jer teško ćeš to poštimati kak spada bez dobrog prijenosa.
--- Kraj citata ---
Potpis na sve osim, 19mm karb! Definitvno je bolji 17.5TS s tim setupom :icon_thumright:
gumy:
probo sam na base kitu: mikuni 16-mikuni 20, dellorto 19 i 21 i najbolje radio s dellorto 19/21.
Mikac21:
a jbg već imam deltu i hebo NG vario tak da....moram uzet linearnu polutku,to znam,a na minarelli mašinama se bolje pokazo hebo nego multivar sa linearnom polutkom.skupljam sad pare za kit(polini ili Dr.Evo),radilicu jaču i dellorto-to ću uzimat u 1 i 2.mj al eto hoću ćut mišljenja i iskustva pa da znam šta je nabolje uzet za base :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju