Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ZIMSKI SKUTER SUSRET 10.12. SUBOTA GROUND ZERO

<< < (11/17) > >>

doritos:

--- Citat: 2TDottore - 06 Prosinac, 2011, 12:56:16 ---a kod kog bu kasica prasica  :laughing11:

--- Kraj citata ---

kod tebe sigurno nebu XD ko i Drndine mandarine  :toothy3:

evo, neka bude kod mene  :dontknow:

2TDottore:

--- Citat: doritos - 06 Prosinac, 2011, 12:59:02 ---kod tebe sigurno nebu XD ko i Drndine mandarine  :toothy3:

evo, neka bude kod mene  :dontknow:

--- Kraj citata ---

a kai fali drndinim mandarinama bas su bile jebene al ove godine me zaj#bo nije mi poslo  :laughing7:

moze ja glasam za tebe i dajem u kasicu jednog medeka jel to dosta za pocetak xD

doritos:

--- Citat: 2TDottore - 06 Prosinac, 2011, 13:01:56 ---a kai fali drndinim mandarinama bas su bile jebene al ove godine me zaj#bo nije mi poslo  :laughing7:

moze ja glasam za tebe i dajem u kasicu jednog medeka jel to dosta za pocetak xD

--- Kraj citata ---

kolko budeš dal, tolko buš i popil :dontknow:  nema više švercanja  :icon_tongue:

2TDottore:

--- Citat: doritos - 06 Prosinac, 2011, 13:06:03 ---kolko budeš dal, tolko buš i popil :dontknow:  nema više švercanja  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

ma onda odustajem od tog....ja sam mislio pit na tudji racun to mi je inace vrlina hahaha

Drnda:

--- Citat: 2TDottore - 06 Prosinac, 2011, 13:11:25 ---ma onda odustajem od tog....ja sam mislio pit na tudji racun to mi je inace vrlina hahaha

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju