Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ZIMSKI SKUTER SUSRET 10.12. SUBOTA GROUND ZERO

(1/17) > >>

J.U.R.C.A:
OVAKO!!!!!

10.12 s pocetkom u 23 h okupljanje u GZU .GZ se nalazi nasuprot velesajma. za detaljne informacije mozete se obratiti deluxu , ili meni... Nocni skuter meet(pijancenje) do ranih jutarnjih sati.raznolika muzika , DJ DAN i DJ M@RIN (moja malenkost) ... molim potvrdite dolazak ovdje da otprilike uvidim broj ljudi koliko bi nas bilo.

Rezervirao sam komplet VIP . biljar se moze igrati , sve ostalo je raniije receno.

znaci sad nemate izgovora da vam skuter ne radi jer se od vas trazi samo da dodete sa svojim LESOM i da se dobro zabavite i da vas upoznamo i u drugom svijetlu(bez kacige,motora , spreha tko kakav kit ima i ostalo :) )  hahha

_r0bi_:

--- Citat: J.U.R.C.A - 18 Studeni, 2011, 20:50:52 ---Ovako, dali ima zainteresiranih za zimski skuter susret u 12 mjesecu . mjesto odrzavanja je NOCNI KLUB/BILJAR klub ground zero .

ima 6 biljarskih stolova, ogroman prostor,hrpa stolova (to je inace bivsa pivnica 10 ka) na aveniji dubrovnik(preko puta velesajma).

znaci ono laganica druzenje zajebancija, mogao bi se rjesiti nekakav catering , muzika sve prisutno . dole sam kao doma s gazdom mogu sve dogovoriti ali prije svega mi je bitna zainteresiranost. mogucnost ostanka do 06:00 ujutro...

--- Kraj citata ---

jaoooo sta nisam blizeee  :angry7: super ideja  :icon_thumright:

Domba:
Zvuci zanimljivo, ali malo sam daleko, jedino ako....

Ivan_drifter:
Ja sam za neki vikend, I bilo bi dobro da bude SKUTer meet a ne da svi s autima dodu   ps iamo meet u zg  3,12

zvons7:
Drifteru nije bitno s cim se dodje, bitno je da se dodje.
P.s. Nemaju svi takav prirodni oklop kao ti pa da se voze na -10 :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju