Općenito > Propisi
Kazna za parkiranje
fvedran:
navodno po novome zagrebparking ima i pauk za motore. u zadnje vrijeme viđam mali pauk za auto, onaj koji vuce osovinu koja nije pogonska po cesti (ne diže čitav auto).
ozren:
--- Citat: fvedran - 21 Ožujak, 2008, 01:12:16 ---navodno po novome zagrebparking ima i pauk za motore. u zadnje vrijeme viđam mali pauk za auto, onaj koji vuce osovinu koja nije pogonska po cesti (ne diže čitav auto).
--- Kraj citata ---
Taj kojeg si vidio je u biti pauk za motore. Bas me zanima kako ce mi dici scoot kad ga zavezem heavy-duty lancem za banderu. Tablicu ionako nemam ;D
DAMIR-RUNNER:
ja ga svaki dan ostavim u centru grada u tomicevoj ulici,svaki dan pauci prolaze,murija i nikome nis...dobro je...
..::IVKULJA::..:
nemoze napisat kaznu za parkiranje skuteru koji nije iste marke kao i automobil,npr pezou moze a piaggio gilera kymco itd nemoze
ivanm:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 09 Travanj, 2008, 22:35:12 ---nemoze napisat kaznu za parkiranje skuteru koji nije iste marke kao i automobil,npr pezou moze a piaggio gilera kymco itd nemoze
--- Kraj citata ---
otkud sad to?
može napisat kaznu za bilo koji prekršaj bilo kome, kakve veze ima jel pežo il piaggio..
kad smo parkirali tomose na ilici, bilo je zagriženih murijaka koji su nam htjeli pisat kazne za parkiranje..
već je vadio cedulju i pisao, onda smo mi trčali i micali ih..
ak može za Tomosa napisat može i za sve drugo..
nije njemu bitna marka, bitna je rega i da je moped..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju