Općenito > Propisi

Kazna za parkiranje

<< < (4/7) > >>

marin81:
ovako, kazna se moze naplatiti motorima ciji proizvodjaci rade i aute; honda,peugeot i sl. + piaggio (sto mi je cudno jer koliko znam oni ne proiz.aute) i naravno ako su parkirani na park.mjestu predvidjenom za aute - mada to 99% kontrolora nece kazniti ali se moze naci par onih ˝pametnih˝ koji hoce ili u slucaju ako naidje nadzornik u to vrijeme pa naredi da se motor/skuter kazni

SlowRider:
Piaggio ti proizvodi one trokolice :laughing7:

DAMIR-RUNNER:
Eo ja sad dolazim na posao i normalno parkiram u tomicevoj(kod uspinjace)do sad sam parkirao svaki dan i nikome fakat nesmeta,nade se tu i tam jos koji parkirani motor,i tak ja parkiran i bili tam decki iz zagrebparkinga zbog nekog auta,inace svaki dan gledam kak odvoze aute jer cim tam dodes s autom stanes malo eto ti njih za 3 min,i meni se dere frajer-"jos ces mjesec dana tu parkirat".ja pitam zasto a on meni-"onda cu ti nabit kaznu od 500k,a onda se snadi".ja reko dobro jos si mislim kak je frajer neljubazan jer ga vidam svaki dan kak se bahati ekipi  i fakat je bezobrazan.no dobro,nek kaj je on s tim mislio?da ce sad kaznjavat onda i skutere za nepropisno parkiranje!

gumy:
meni je drot napiso u tvrđi kaznu za parkiranje i zakačio mi na volanu kraj posude od ulja, ja izašo iz birtije, zgužvo pred njim kaznu i bacio ju. naravno kad dođe neš sa suda ja kaznu nisam zatekao.

3alfa3:

--- Citat: gumy - 07 Svibanj, 2008, 23:29:49 ---dođe neš sa suda ja kaznu nisam zatekao.

--- Kraj citata ---

To te ne oslobadja odgovornosti i sud ce to uredno naplatit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju