Tehnički kutak > Garaža

boćo rocky

<< < (2/9) > >>

ropee:
druga mašina ne dolazi u obzir , nema mašine do kineza  ;D ,

prvo s čim ću se pozabaviti je smanjenje ( rezanje ) zadnjeg držača tablice , onog doljnjeg dijela blatobrana, koji je isti na svim kinezima  :laughing7: , a ostalo , sada planiram naručiti kit od 80 ccm, poslije možda i glavu za 80 ccm, veću diznu , sad ne ide ali ni ne troši . U nekoj kasnijoj fazi promijeniti auspuh i staviti gljivu . Mislim da će takav set up biti dovoljan .

ropee:
Malo je već zastarila ovaa tema , ali ajde . Montirao mi frend kit ( onaj sa e-baya) sredinom 12.mjeseca lani , od tada sam napravio cca 100 km , lani oko 60-ak i ostalo jučer , nisam ga forsirao , i odjednom nakon vožnje neće da pali , prilikom paljenja kao da je auspuh odšarafljen (provjereno -nije) neće da pali rado, samo sa gasom .

Probao sam ponovno danas napraviti krug po ulici i skut ide osjetno slabije nego jučer , pali samo sa gasom , odvrnuo sam čep ulja i vidio da je u karteru dosta benze .

Pitanje: da li je problem u karikama ili brtva glave, cilindra ,...., napominjem da je novi kit sa prijeđenih 100 km

Road runner:

--- Citat: ropee - 19 Veljača, 2012, 12:48:11 ---Malo je već zastarila ovaa tema , ali ajde . Montirao mi frend kit ( onaj sa e-baya) sredinom 12.mjeseca lani , od tada sam napravio cca 100 km , lani oko 60-ak i ostalo jučer , nisam ga forsirao , i odjednom nakon vožnje neće da pali , prilikom paljenja kao da je auspuh odšarafljen (provjereno -nije) neće da pali rado, samo sa gasom .

Probao sam ponovno danas napraviti krug po ulici i skut ide osjetno slabije nego jučer , pali samo sa gasom , odvrnuo sam čep ulja i vidio da je u karteru dosta benze .

Pitanje: da li je problem u karikama ili brtva glave, cilindra ,...., napominjem da je novi kit sa prijeđenih 100 km

--- Kraj citata ---

ja mislim da su u pitanju karike ali samo (mislim) sad dali je šta drugo...

ropee:
Eee , i pitanje , gdje se može nabaviti karike za Baotiana klip 47 (80ccm) kod nas ?

Road runner:

--- Citat: ropee - 19 Veljača, 2012, 12:57:35 ---Eee , i pitanje , gdje se može nabaviti karike za Baotiana klip 47 (80ccm) kod nas ?

--- Kraj citata ---

ako pitaš mene mogu ti sa sigurnošču reč da nemam blage ja sam iz VG al u nekom dučanu sa skuter dijelovima imaš

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju