Tehnički kutak > Garaža

boćo rocky

<< < (8/9) > >>

ropee:
Svjećicu sam novu stavio NGK 7 još nešto  :icon_scratch: , a za vakuum vidit ćemo , danas će ga pogledati frend , ja nisam imao više volje

ropee:
evo odgovora, puko lanac distribucije  :o , srećom nije ništa drugo stradalo , ventili su ostali zatvoreni, tako da ih nije pomlatilo  :jerk:

zvonkec_92:

--- Citat: ropee - 06 Ožujak, 2012, 10:29:08 ---evo odgovora, puko lanac distribucije  :o , srećom nije ništa drugo stradalo , ventili su ostali zatvoreni, tako da ih nije pomlatilo  :jerk:

--- Kraj citata ---
e sad ce bit posla raskapat blokove samo da bí se lanac promjenio...

Infernus:
malo gledam taj klip od CT70 kaj spominjete i cudim se... klip koji mi je dosao s kitom ima lagano udubljeno celo da nebi bila prevelika kompresija, a ovaj od honde ima jos izboceno prema van ko serijski klip. Dal je onda s njim prevelika kompresija ak se ne doda jos dihtunga ili je i to u granicama podnosljivog?

Nikola_VU:
dobro si primjetio, ja sam i zaboravio to napomenit, da ako se ne doda jos dva dihtunga klip udara u ventil, isti problem sam imo i kad sam stavio sportsku bregastu morao sam klip malo poturpijat. Ali bez obzira na to sve klip i karike su kvalitetaniji od 150 kn sigurno  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju