Tehnički kutak > Garaža
boćo rocky
ropee:
Svjećicu sam novu stavio NGK 7 još nešto :icon_scratch: , a za vakuum vidit ćemo , danas će ga pogledati frend , ja nisam imao više volje
ropee:
evo odgovora, puko lanac distribucije :o , srećom nije ništa drugo stradalo , ventili su ostali zatvoreni, tako da ih nije pomlatilo :jerk:
zvonkec_92:
--- Citat: ropee - 06 Ožujak, 2012, 10:29:08 ---evo odgovora, puko lanac distribucije :o , srećom nije ništa drugo stradalo , ventili su ostali zatvoreni, tako da ih nije pomlatilo :jerk:
--- Kraj citata ---
e sad ce bit posla raskapat blokove samo da bí se lanac promjenio...
Infernus:
malo gledam taj klip od CT70 kaj spominjete i cudim se... klip koji mi je dosao s kitom ima lagano udubljeno celo da nebi bila prevelika kompresija, a ovaj od honde ima jos izboceno prema van ko serijski klip. Dal je onda s njim prevelika kompresija ak se ne doda jos dihtunga ili je i to u granicama podnosljivog?
Nikola_VU:
dobro si primjetio, ja sam i zaboravio to napomenit, da ako se ne doda jos dva dihtunga klip udara u ventil, isti problem sam imo i kad sam stavio sportsku bregastu morao sam klip malo poturpijat. Ali bez obzira na to sve klip i karike su kvalitetaniji od 150 kn sigurno :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju