Općenito > Maxiskuteri
Aprilia SRV 850
POLIČ:
--- Citat: eladio - 02 Siječanj, 2012, 22:35:37 ---malo me smeta "inventivnost" :toothy11: , previse je tu copy paste rjesenja medju modelima i to se cak ni ne pokusava sakriti :redface:
--- Kraj citata ---
ali ja ne razumim šta je to loše u strategiji copy/paste pogotovo ako je ta formula provjerena ka šta je slučaj kod aprilije ???
negdi sam nabasa na podatak da aprilia ima najbolje skutere u razredu uloženo/dobiveno a osobno mislim da će s ovim skuterom pomrsiti račune i BMW-u i burgmanu ka i sestrinskoj gilleri,meni je dizajn pun pogodak a mislim da će na cesti izgledati ludilo :notworthy:
CoK:
iskreno prednja maska je previsoko od blatobrana, da je nize look bi bio agresivniji...prednja maska je sa RSV4 preuzeta
aprilia ima vise vrsta maxi skutera, dok je od gilere tu GP800 i nexus, kojeg su zamjenili SR max i SRV, pa se nebi cudio da se gilera povuce skroz, cak mislim da se i pricalo o tome
u svakom slucaju isplativije im je sve pod jedan brend staviti :dontknow:
Zokaaa:
Sve pet, ali meni nikako 850cc i skuter nejde u istu rečenicu.
Do 250cc ajd još nekako, ali preko toga ne vidim neki smisao kupovine.
Ruff Ryder:
topovi ispod repa u dorsoduro ili shiver stilu bi joj sjeli ko budali samar...
inace kao sto je vec netko rekao jedan od najljepsih maxi skutera :icon_thumright:
POLIČ:
--- Citat: Zokaaa - 03 Siječanj, 2012, 18:17:23 ---Do 250cc ajd još nekako, ali preko toga ne vidim neki smisao kupovine.
--- Kraj citata ---
u potpunosti se slažem,skuter do 250cc mi je ok ali priko toga je brate priseravanje :icon_biggrin:
ali u ovoj teškoj kategoriji mi je ova aprilia pun pogodak,T max je nekao previše masivan ko i burgman :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju