Tehnički kutak > Napravi sam

pravilno zagrijavanje skutera po hladnijem vremenu

<< < (9/23) > >>

Grale:

--- Citat: JogFromYamaha - 18 Studeni, 2011, 23:58:29 ---jaaaaaaaaaaaaaaj koji ste vi panjevi

svako vozilo je namjenjano da se ugrije tjekom voznje
upalis ga ostavis malo tolko da se obuces i lagano vozis prva 2-3km dok ne dode na radnu temp
sve ostalo sta radite su teze gluposti
ako dela stalno na mjestu pregrijavaju se djelovi koji bi se inace tjekom voznje hladili

--- Kraj citata ---
točno to...zato sam napisal kak se ubiti i treba zagrijat skuter,pogotovo po hladnom vremenu...eventualno ako sam nekaj preskočil da se nadopiše...al sad su počeli pisat gluposti poput ostvaljanja na leru 5,pa čak do 15 min...i gore je prije navedeno zkj se ne ostavlja na leru dugo vremena...

ghostrider678:
Nismo svi iskusni skuterasi, jbg :)

Mislio sam da ga treba na nozicama zagrijat, jer kad ga vozim nezagrijanog trokira i to lijepo. Ali dobro, sad sam bar naucio da ne gubim dzaba vrijeme da ga zagrijavam na nozicama.  :icon_tongue:

danc00:
Najbitnije ga je ne ganjat hladnog nego dugo zagrijavat...prvih 200-300m se skuter ne smije stiskat i onda je toto, za to vrijeme on se kvalitetno podmaže i zagrije!

Grale:

--- Citat: ghostrider678 - 19 Studeni, 2011, 09:25:38 ---Nismo svi iskusni skuterasi, jbg :)

Mislio sam da ga treba na nozicama zagrijat, jer kad ga vozim nezagrijanog trokira i to lijepo. Ali dobro, sad sam bar naucio da ne gubim dzaba vrijeme da ga zagrijavam na nozicama.  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
evo nešto novo si naučio...pa ubuduće nećeš to više radit...polako ga tijekom vožnje zagrijat i to je to,najbitnije... :icon_thumright:

Infernus:

--- Citat: 3alfa3 - 17 Studeni, 2011, 17:35:58 ---nego, lageri radilice (i klipnjace pogotovo)....
I oni trebaju temperaturu ili ih se moze silovat i na hladno?

--- Kraj citata ---

po meni da, jer se s povecanjem temperature malo prosire i vjerojatno su dizajnirani za neku odredjenu temperaturu pa dok su hladni imaju previse lufta.  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju