Tehnički kutak > Napravi sam

pravilno zagrijavanje skutera po hladnijem vremenu

<< < (22/23) > >>

Infernus:
Nemoj vozit brzinom hoda pjesaka jer palis kuplung s tim, vozi se bar 20-30 km/h... I ne trebas tak sporo, ak bas hoces pazit na to onda prvo trecinom gasa, i onda do pol gasa dok se ne digne temperatura, dalje mozes kako hoces :)

Floyd:
Hvala svima na odgovorima .To je samo malo,jer mi trokira dok ga ne zagrijem to je valjda normalno.Ma propušem ga dobro,ne brinite,bar tog nije željan :D

chupa206:

--- Citat: Floyd - 24 Kolovoz, 2013, 00:44:40 ---Hvala svima na odgovorima .To je samo malo,jer mi trokira dok ga ne zagrijem to je valjda normalno.Ma propušem ga dobro,ne brinite,bar tog nije željan :D

--- Kraj citata ---

sad kad je toplo, grijem ga par sekundi, po zimi pol minute, minutu... po meni dovoljno

a i ako ga ne grijete kaj mu bude? ja svog Baotiana u 14000 nikad nisam grijal, kad sam otvoril mašinu unutra sve bilo ko novo

spaljenivk:
svog nrga sam ostavljo u leru 2-3 min i kad krenem full gas par sekundi i pustim nakon par puta vec se zagrije

Rocky:
ja svaki puta, pogotovo kad je vani hladnije, ovako zagrijavam skuter

tako radi na leru 3-4-5 min kako kada, i onda to skinem i polako do kraja ulice, a dalje normalno  ( po gasu )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju