Tehnički kutak > Tuning skutera

Ležaj u polutkama

<< < (3/3)

OvErLoAd:

--- Citat: PitBull Aerox - 20 Ožujak, 2008, 10:05:14 ---heh sry, moja greška... da, mislim na zadnje polutke iliti remenice, pošto mi se čuje ležaj...

--- Kraj citata ---

Jesi siguran da je taj ležaj otišao? Prije bi rekao da ti je neki u getribi, provjeri i dal ti zadnji kotač ima lufta.

Inače u polutkama imaš i kuglični i igličasti ležaj, najbolje izvadit pa s uzorkom kupit, teško ćeš nać negdje na netu dimenziju.

PitBull Aerox:

--- Citat: OvErLoAd - 20 Ožujak, 2008, 21:09:09 ---
--- Citat: PitBull Aerox - 20 Ožujak, 2008, 10:05:14 ---heh sry, moja greška... da, mislim na zadnje polutke iliti remenice, pošto mi se čuje ležaj...

--- Kraj citata ---

Jesi siguran da je taj ležaj otišao? Prije bi rekao da ti je neki u getribi, provjeri i dal ti zadnji kotač ima lufta.

Inače u polutkama imaš i kuglični i igličasti ležaj, najbolje izvadit pa s uzorkom kupit, teško ćeš nać negdje na netu dimenziju.

--- Kraj citata ---

neznam, neki je od ta dva u polutkama jer kad je zavrtim rukom kad nije stegnuto cuje se zvuk sjebanog lezaja-krckanje...! a kako da to izvadim? znam da treba polutke rastavit al kako se vadi i cim se uopce opet vracaju?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju