Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

mojskuter preko mobitela

<< < (5/7) > >>

Aprilia97:
evo dns malo prosurfo po t mobile stranici i našo ljepo 20 kn=150 mb,naručim si to...do sad pogledo 4 videa na yubi,aploado 3 slike na fejs..malo po googleu i forumu bio i potrošio nešto manje od 4 mb..prezadovoljan sam  :notworthy: :notworthy: :notworthy: ..jedino nisam baš zadovoljan forumom jer nemogu na svoj profil uć vidjet postove koje sam piso..vidi se sama odgovorin na nove,od zadnje posjete,poruke..i naslovnica...ali sve u svemu dovoljno za komunikaciju  :notworthy:

fleky911:

--- Citat: Aprilia97 - 16 Studeni, 2011, 22:55:41 ---evo dns malo prosurfo po t mobile stranici i našo ljepo 20 kn=150 mb,naručim si to...do sad pogledo 4 videa na yubi,aploado 3 slike na fejs..malo po googleu i forumu bio i potrošio nešto manje od 4 mb..prezadovoljan sam  :notworthy: :notworthy: :notworthy: ..jedino nisam baš zadovoljan forumom jer nemogu na svoj profil uć vidjet postove koje sam piso..vidi se sama odgovorin na nove,od zadnje posjete,poruke..i naslovnica...ali sve u svemu dovoljno za komunikaciju  :notworthy:

--- Kraj citata ---

odi na m.opera.com i skini ju

Aprilia97:

--- Citat: fleky911 - 16 Studeni, 2011, 22:59:25 ---odi na m.opera.com i skini ju

--- Kraj citata ---

evo otvaram...a ona služi za?

Aprilia97:

--- Citat: fleky911 - 16 Studeni, 2011, 22:59:25 ---odi na m.opera.com i skini ju

--- Kraj citata ---

hvala brate,ovo je mrakk..hehe..stvarno dobra tražilica  :notworthy:
ma kakav ajfon,samsung je majka ;D

BajkerDanijel:
Besplatan MS je nemoguce napravit jedino placat kolko mi korisnici potrosimo MB tj. GB al to bi bilo preskupo...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju