Tehnički kutak > Garaža
moj DERBI GP1 OPEN 50
mali_becar:
zato jer si rastrvorio kljesta,sumnjam da ces vise imat kocnicu ko sta je orginal
[/quote]
da se opet to sredit da bude kao prije samo triba lipo i polako radit
marinjo:
--- Citat: R@kija - 27 Veljača, 2012, 16:40:11 ---zato jer si rastrvorio kljesta,sumnjam da ces vise imat kocnicu ko sta je orginal
--- Kraj citata ---
i prije nego sam rastavio klješta isto su bile mekane kočnice.
marinjo:
--- Citat: B.E.R.O. - 27 Veljača, 2012, 17:17:53 ---To su original sarafi kao i Drifter sto ti je rekao. :icon_thumright:
nema veze sto su celjusti rastavljane,pretpostavljam da nisi vadio klipice vec si ih samo razdvojio,inace te celjusti imaju dva klipica i na njima je dosta mekana kocnica.
Potpuno drugacije nego na drugim celjustima!!!
:icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nisam ih vadio, samo sam izvadio onu malu gumicu u sredini i kada sam ih sastavljao ponovno sam je vratio, i ozračio sistem i isto koči kao i prije.
primjtio am da kada pumpam prednju kočnicu u onoj posudici ulje ne šprica van kada stiščem ručicu, a kod zadnje kada stiščem ručicu jako onda špricne ulje van iz posude, kada ju stiščem lagano ne šprica, da nije u tome problem zašto je mekana kočnica.
marinjo:
--- Citat: mali_becar - 27 Veljača, 2012, 17:18:59 ---zato jer si rastrvorio kljesta,sumnjam da ces vise imat kocnicu ko sta je orginal
da se opet to sredit da bude kao prije samo triba lipo i polako radit
--- Kraj citata ---
daj reci kako da to sredim, da bude tvrda kao i prednja.
mali_becar:
--- Citat: marinjo - 28 Veljača, 2012, 00:05:56 ---daj reci kako da to sredim, da bude tvrda kao i prednja.
--- Kraj citata ---
ozracuj je polako, malo po malo cak i ako treba potrosi 2deca ulja i doc ce ti do toga, kad vidis da ti je nestalo ulja u posudici samo je otvori i nadolij, pa ponovno zatvori i ozracuj, onda bi trebala doc kao sta je bila, ja sam tako sebi radia na nrg i sad rade kako treba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju