Tehnički kutak > Garaža

moj DERBI GP1 OPEN 50

<< < (7/42) > >>

Drnda:
ferodo plocice, meni su ok... imam i neke stage6 galferove, morati cu probati kakve su one, ferodo i carbon lorainne su mi bile ok

Go-Go RUNNER:

--- Citat: marinjo - 29 Studeni, 2011, 21:06:04 ---ajmo znalci, da čujem od kojeg proizvođača mi predlažete da kupim disk pločice jer ove sada cvile da je to nenormalno  :redface: :hmh:

--- Kraj citata ---

Originalne

3alfa3:
Nego, jel vi cistite povrsinu diska kad mijenjate disk plocice?

Trebali bi (ako zelite napravit najbolje sto mozete)...
...i to ili pjeskarenjem ili lagano smirglom ili zelenom stranom vilede.

radi se o tome da treba izvadit iz diska ostatke starih plocica kako bi nove plocice strugale u disk, a ne smjesu starih pakni. Ti ostaci su ona zatamnjenja na disku kojih bi se trebalo rijesit prije nego nova plocica prvi put dotakne disk

marinjo:

--- Citat: 3alfa3 - 29 Studeni, 2011, 21:28:24 ---Nego, jel vi cistite povrsinu diska kad mijenjate disk plocice?

Trebali bi (ako zelite napravit najbolje sto mozete)...
...i to ili pjeskarenjem ili lagano smirglom ili zelenom stranom vilede.

radi se o tome da treba izvadit iz diska ostatke starih plocica kako bi nove plocice strugale u disk, a ne smjesu starih pakni. Ti ostaci su ona zatamnjenja na disku kojih bi se trebalo rijesit prije nego nova plocica prvi put dotakne disk

--- Kraj citata ---
te su pločice još originalne gore tako da ih nisam mjenjao, trebam vaša mišljenja koje da kupim.
budem uzeo u obzir to za čiščenje diska kod izmjene pločica  :icon_thumright:

herc_BJ:
lijep skuter...samo pazi na njega i može puno km napraviti! ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju