Ostalo > Foto, video, music...

Program za izrezat pjesmu

<< < (2/3) > >>

enel:

--- Citat: svbeljan - 13 Studeni, 2011, 19:13:41 ---skinuo sam audacity, pa se sad s njim zajebavam

--- Kraj citata ---

I ja sam koristio audacity, problem mi je bio sto je isjecena pjesma bila u 128, a originalni mix u 320 sto je veliki pad kvalitete  ::)

Trebat ce ti i lame. dll ili tako neki file da bi isjeceno mogao save-ati u mp3, makar je prije tako bilo.

svbeljan:

--- Citat: enel - 13 Studeni, 2011, 23:37:14 ---I ja sam koristio audacity, problem mi je bio sto je isjecena pjesma bila u 128, a originalni mix u 320 sto je veliki pad kvalitete  ::)

Trebat ce ti i lame. dll ili tako neki file da bi isjeceno mogao save-ati u mp3, makar je prije tako bilo.

--- Kraj citata ---
još uvijek je...pol minute posla ^^
isjekao sam to sve, spržio na cd i radi ko bonbončić  :binkybaby:

Niksy:
Probaj virtual dj 5.0 mos snjim sve, ja sam radio nije tezak program....

Lumpri:
mislin da bi moga nešto sa "mp3 cutter" potraži malo po googleu

enel:

--- Citat: svbeljan - 14 Studeni, 2011, 00:07:57 ---još uvijek je...pol minute posla ^^
isjekao sam to sve, spržio na cd i radi ko bonbončić  :binkybaby:

--- Kraj citata ---

Jesi li save kao mp3? Ako ti nije frka de samo kratko provjeri koliko ti isjecena pjesma ima kbps? I uporedi sa originalnim kbps da vidimo ima li pada.

Ja sam koristio prije audacity da sijecem pjesma i da ih koristim kao melodije zvona na mobu, al zbog pada kvaliteta ga vise ne koristim.

Mozda ima neka pro verzija pa mozda bude dobro radilo, morat cu potraziti  :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju