Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning

<< < (16/72) > >>

pralas:
svjecica nije problem ovoga,ali za ubuduce kada budes isao voziti skuter 10-ka obavezno,ngk b10eg...
btw ovo je ili do karb,prirubnice,mozda blokove nisi dobro zadihto...
rekao si da nisi namastio semeringe,bolje to na vrijeme napravi jel ce ti od tolikog trenja semering propisat dok kazes KEKS

nrgmc2-tuning:

--- Citat: pralas - 10 Veljača, 2012, 20:27:18 ---svjecica nije problem ovoga,ali za ubuduce kada budes isao voziti skuter 10-ka obavezno,ngk b10eg...
btw ovo je ili do karb,prirubnice,mozda blokove nisi dobro zadihto...
rekao si da nisi namastio semeringe,bolje to na vrijeme napravi jel ce ti od tolikog trenja semering propisat dok kazes KEKS

--- Kraj citata ---
naso sam 10 xD sve je zadihtano kako treba osim semeringe ali bitno da proradi za sad lako cemo u buduce promijenit ako bude trebalo, a kao sto kaze runner i po meni je do karba, sutra cu opet pokusat nesto ali trebao bi probat sa drugim

mali_becar:
pogledaj lamelice jeli su u redu, i zrak na karburatoru, to je i meni bilo

mhr-team:

--- Citat: runner_sp180 - 10 Veljača, 2012, 20:24:31 ---vidao sam ovakve stvari i ranije, 90% sam siguran da je do karburatora. jos jednom ga otvori i pogledaj jel sve dobro slozeno i pogledaj malo oko coka jer kad njega diras gusi se znaci da tu nesta ne stima ... provjeri i crijevo vakuuma, i ona mala pumpa isto gdje je spojen vakuum za svaki slucaj..

kako to mislis da svjecica nema veze? vjerojatno nije do nje u ovom slucaju jer pod cokom radi, ali inace moze biti i do svjecice

--- Kraj citata ---

joka jel se sjećaš kad smo moju kosačicu palili od 23:00 pa do nekih 3,4 ujutro  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

nrgmc2-tuning:
rijesen problem  :toothy9: :toothy9: :toothy9: karburator bio kriv, sad sam stavio PWK 21 i ide pali bez ikakvih problem radi na minimum sa cokom i bez coka haahhaahha i napravio sam prvi dir danas, trebaga jos malo nastelat ali kad otvori otovori  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju