Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning
nrgmc2-tuning:
--- Citat: Josip - 12 Listopad, 2012, 21:34:40 ---
--- Citat: nrgmc2-tuning - 12 Listopad, 2012, 20:35:30 ---kako sad postupiti???? spustit samo do klipa ili treba sve neke racunice napravit :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
da, spusti do klipa :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ali ne treba napravit neke racunice ili tako nesto???? :dontknow:
Laki:
samo spusti do klipa kanale
nrgmc2-tuning:
ok puno hvala :notworthy: a jos jedno pitanje, ispusni kanal nebi trebao bit preko 70% fi-a cilindra??? gledao sam port mapu od pm-a 172 i ispusni je 50,5 a 70% od 65,5 (sp cilindar) je 45.85 kako to???? :dontknow: :dontknow: :dontknow: onda bi se mogo i sp-ov ispuh sirit na 50.5 recimo????
Miki-speedy:
--- Citat: nrgmc2-tuning - 13 Listopad, 2012, 17:48:19 ---ok puno hvala :notworthy: a jos jedno pitanje, ispusni kanal nebi trebao bit preko 70% fi-a cilindra??? gledao sam port mapu od pm-a 172 i ispusni je 50,5 a 70% od 65,5 (sp cilindar) je 45.85 kako to???? :dontknow: :dontknow: :dontknow: onda bi se mogo i sp-ov ispuh sirit na 50.5 recimo????
--- Kraj citata ---
Samo ces upropast taj cilindar,kao sto je vec milion puta receno ne znaci da je vece bolje,ne znaci da na visim obrtajima ima vise snage(ne nuzno barem kod bb-a) :icon_thumright:
nrgmc2-tuning:
ne trazim ja neke bolesne obrtaje, vec mi je cudno kako pm ima ispuh 50,5 zato pitam dali bi se isplatilo prosirit i gilardonia na 50,5 ili 50 kako god :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju