Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

PIA-F12 AKA TRIMER by nrgmc2-tuning

<< < (52/72) > >>

nrgmc2-tuning:

--- Citat: Josip - 12 Listopad, 2012, 21:34:40 ---
--- Citat: nrgmc2-tuning - 12 Listopad, 2012, 20:35:30 ---kako sad postupiti???? spustit samo do klipa ili treba sve neke racunice napravit  :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

da, spusti do klipa  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ali ne treba napravit neke racunice ili tako nesto????  :dontknow:

Laki:
samo spusti do klipa kanale

nrgmc2-tuning:
ok puno hvala  :notworthy: a jos jedno pitanje, ispusni kanal nebi trebao bit preko 70% fi-a cilindra??? gledao sam port mapu od pm-a 172 i ispusni je 50,5 a 70% od 65,5 (sp cilindar) je 45.85 kako to????  :dontknow: :dontknow: :dontknow: onda bi se mogo i sp-ov ispuh sirit na 50.5 recimo????

Miki-speedy:

--- Citat: nrgmc2-tuning - 13 Listopad, 2012, 17:48:19 ---ok puno hvala  :notworthy: a jos jedno pitanje, ispusni kanal nebi trebao bit preko 70% fi-a cilindra??? gledao sam port mapu od pm-a 172 i ispusni je 50,5 a 70% od 65,5 (sp cilindar) je 45.85 kako to????  :dontknow: :dontknow: :dontknow: onda bi se mogo i sp-ov ispuh sirit na 50.5 recimo????

--- Kraj citata ---
Samo ces upropast taj cilindar,kao sto je vec milion puta receno ne znaci da je vece bolje,ne znaci da na visim obrtajima ima vise snage(ne nuzno barem kod bb-a)  :icon_thumright:

nrgmc2-tuning:
ne trazim ja neke bolesne obrtaje, vec mi je cudno kako pm ima ispuh 50,5 zato pitam dali bi se isplatilo prosirit i gilardonia na 50,5 ili 50 kako god :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju